4554009068?profile=originalHallo lieve mensen,

Een bijzondere dag vandaag die begon met de Venus transitie, een zeldzame constellatie van planeten: de zon, de maan, de aarde en Venus staan dan op één lijn. De Venus transitie accentueert de overgang van angst naar liefde. Het geeft aan dat de vrouwelijke energie bewust naar de Aarde komt. Dat wordt steeds meer zichtbaar, gevoeld en geïntegreerd. We kunnen er niet meer omheen! Zo ontstaat er weer balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. Het betekent leven vanuit het hart! Ervaar jij ook die verandering?

Over vrouwelijke energie gesproken: Ik zat deze mailing voor te bereiden en het viel me op dat er volgens onze website vandaag alleen maar vrouwen jarig zijn! Mooi toeval? Ana, Christine, Elgrit, Eveline, Francis, Gambheera, Ivonne, Jopie, Karin, Monika, Natasja en Sieta gefeliciteerd met deze bijzondere dag.
(Nader onderzoek wijst uit dat ook Robin Bols en Leo Sonneveld vandaag jarig zijn. Leo ken ik als inspirerend initiator van de World Day of Interconnectedness. Robin en Leo: ook gefeliciteerd.)

Netwerkbijeenkomst 18 juni 2012

4554012086?profile=originalDeze bijeenkomst staat het thema Hoe word ik succesvol spiritueel ondernemer? centraal. Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (NING, LinkedIn) gestart met dezelfde vraag Hoe word ik succesvol spiritueel ondernemer?Wat is jouw antwoord?

Meer informatie en aanmelden...

Wil je lezen over de bijzondere momenten van de vorige keer, lees dan eens de impressie van Mariella in de groep Netwerkbijeenkomsten. Daarin vind je ook links naar in de bijeenkomst genoemde informatie.

Regiobijeenkomsten

Ik krijg regelmatig vragen om bijeenkomsten te organiseren in diverse delen van het land. Die verzoeken kan ik niet inwilligen, maar het staat iedereen vrij om in de regio zelf een ontmoeting van gelijkgestemden te organiseren. Ik heb de site iets aangevuld om dat te faciliteren. Kijk in de Groep Netwerkbijeenkomstenvoor een korte instructie.

Je vind alle netwerkbijeenkomstensnel via een submenu onder Activiteiten op de menubalk.

Being You, Changing the World
dain3-150x150.jpgDoor Dr. Dain Heer

Wat als jij, jou zijn, alles nodig is om alles te veranderen - jouw leven, iedereen om je heen en de wereld?
Je bent geboren om helemaal jou te zijn. Niet de jij die je ouders willen dat je bent, niet de jij die je partner of je beste vriend denkt dat je moet zijn, niet de jij die op je buurman lijkt, en zeker niet de jij die jij denkt dat de maatschappij wil dat je bent. Het gaat niet om succesvol zijn of iets beter DOEN. Het gaat om jou ZIJN. De energie die jij bent.
We weten dat dit zo belachelijk logisch is, maar we weten ook dat het het moeilijkste is voor zeer veel mensen om volledig in te stappen. Deze avond is voor iedereen die dit concept verder wil ontdekken. Ben je klaar om... jezelf te zijn?
Deze lezing biedt de tools die een uitermate diepe werking hebben en die diepgaande verandering tot stand kunnen brengen als je ze toepast.
Doordat je bewuster wordt van de keuzes en mogelijkheden die je beschikbaar hebt, kun je het leven kiezen en genereren dat je diep van binnen wenst.

Lezing: 27 juni 2012, Amsterdam

Meer informatie en aanmelden....

The Conference for Consciousness and Human Evolution

tcche.pngAn annual series of inspirational lectures pushing the frontiers of science and spirituality
Rational scientific belief is changing and a new understanding of science is being constructed, a view that involves people much more, giving us a far richer tapestry of the interwoven fabric of life. We are part of a vast world that expands inside and outside and seekers are piecing together a new picture of reality. Once again people are starting to seek light from within and manifest this into the world through myriad thought forms which are able to elevate life to new levels of conscious experience. With this in mind we have structured a series of lectures focusing on different aspects of human experience and scientific knowledge to look into the possibilities that are open to us in this time. We hope you will join us.

Conference: 25-27 augustus, London
Meer informatie en aanmelden...

Wie ben ik en waarom koos mijn Hogere Zelf hiervoor?

michaelsysteem-boekkaft-95x150.jpgAan de hand van het Michaelsysteem geven de auteurs (Christy van der putten, Theo Buijsrogge en Philip van der Most) van het gelijknamige boek je antwoord op deze vragen. Het Michaelsysteem geeft je inzicht in jezelf op het niveau van je Zijn, vanuit de kern van wie jij bent. Het beschrijft de essentie van je persoonlijkheid en hoe dit samen met andere levensomstandigheden ervaringen oplevert die passen in het grote plaatje van je huidige leven. Het maakt heel concreet dat je kunt kiezen tussen handelen vanuit positieve of negatieve delen van je persoonlijkheid. Het geeft je een beter inzicht in jezelf en de betekenis van jouw leven, welke uitdagingen en afspraken je in dit leven te vervullen hebt.
Het Michaelsysteem is speciaal toepasbaar voor mensen die zichzelf en anderen willen begrijpen. Daardoor kunnen ze waardevoller samenleven, samenwerken en anderen coachen, begeleiden of leidinggeven.

Interactieve lezing bij Anders avondje uit, 16 juni 2012, Rotterdam

Meer informatie en aanmelden....

(Wil je nog meer je eigen werk promoten en bijdragen aan dit netwerk? Adverteer dan ook: Meer informatie...

Tips en links

 

Je vragen, opmerkingen of suggesties, zie ik als altijd graag tegemoet.

Geniet van het leven vanuit je hart!
Warme groet en tot snel,

Theo Buijsrogge

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk