Spiritueel Ondernemers Netwerk

 

Hallo beste mensen,
De zomervakantie is voor de meesten weer achter de rug. Ik hoop dat iedereen genoten heeft, ook van het weer in de tweede helft van de zomer.
Ik zie vol verwachting uit naar wat de tweede helft van dit bijzondere jaar ons gaat brengen en naar nieuwe mooie ontmoetingen met elkaar, online of live. Tot snel.

Verkiezingen en peiling
Nog even en het is zover. We mogen weer kiezen wie ons in de politiek gaat vertegenwoordigen. Bij de vorige verkiezingen hield ik een peiling onder de leden op welke partij men ging stemmen. Partij voor Mens en Spirit kwam er verreweg als grootste uit (met 35% van de stemmen). Helaas haalde men net geen zetel.
Ik heb ook nu weer een peiling opgenomen, nu met de vraag: Welke politieke partij resoneert het meest met jouw waarden?
Ik ben benieuwd naar jouw mening. Geef hier je stem...

logo Spiritueel Ondernemers NetwerkNieuwe website
Het Spiritueel Ondernemers Netwerk begon ooit met de website www.spiritueelondernemersnetwerk.nl. De afgelopen maanden is door Rolf Binkhorst en mij hard gewerkt aan vernieuwing van deze site. Wellicht is het jullie al opgevallen. Alles staat nu in een zogenaamd CMS, zodat het voor de toekomst makkelijker te beheren valt. Ook zijn verouderde links verwijderd.
Met de groei van de online community op NING (3500+), de actieve discussiegroep op LinkedIn (5000-) en ruim 1000 volgers op Twitter is het accent van de oorspronkelijke website nu vooral een portaal naar al deze informatie. Op dit portaal zelf wil ik vooral kwalitatieve-, tijdloze-, praktische- en informatieve artikelen en interviews plaatsen. Zoals:

Wil je ook jouw artikel erop, kijk dan eens hier: Artikel schrijven

Andere suggesties, opmerkingen en complimenten :-) zien we natuurlijk ook graag tegemoet.
We zien je mail met belangstelling tegemoet. Kan jouw website ook wel een opfrisser gebruiken of heb je hulp nodig met jouw eigen website of webvideo, mail dan rechtstreeks naar Rolf.

Netwerkbijeenkomst 17 september 2012
Deze bijeenkomst staat het thema Jezelf ontmoeten centraal. Het spirituele gedachtegoed legt veel nadruk op jezelf zijn. Hoe kom je tot jezelf, hoe ontmoet je je ware zelf en hoe blijf je hiermee in verbinding in onze hectische maatschappij die je vaak doet geloven dat je iemand anders moet zijn en waarin je aandacht continu wordt afgeleid naar zaken buiten jezelf?
Ter voorbereiding op de netwerkbijeenkomst heb ik discussies (NING, LinkedIn) gestart met dezelfde vraag Jezelf ontmoeten, hoe doe jij dat?Wat is jouw antwoord?

Meer informatie en aanmelden...

Wil je lezen over de verrassingen van Annie Massop tijdens de vorige bijeenkomst met als thema Hoe wordt ik succesvol spiritueel ondernemer?, ga dan naar haar verslag in de groep Netwerkbijeenkomsten.

SON mobielOnline community nu ook op je mobiel
NING blijft haar platform vernieuwen. Daardoor is er nu een mobiele versie van de online community van Spiritueel Ondernemers Netwerk. Ik vind het zelf heel mooi geworden en zonder alle toeters en bellen heel overzichtelijk. Ben je aangemeld, dan kun je ook via je mobiel berichten en foto's plaatsen. Kijk maar eens op je smartphone naar spiritueelondernemersnetwerk.ning.com of kijk op je computer hier.

The Conference for Consciousness and Human Evolution

An annual series of inspirational lectures pushing the frontiers of science and spirituality
Rational scientific belief is changing and a new understanding of science is being constructed, a view that involves people much more, giving us a far richer tapestry of the interwoven fabric of life. We are part of a vast world that expands inside and outside and seekers are piecing together a new picture of reality. Once again people are starting to seek light from within and manifest this into the world through myriad thought forms which are able to elevate life to new levels of conscious experience. With this in mind we have structured a series of lectures focusing on different aspects of human experience and scientific knowledge to look into the possibilities that are open to us in this time. We hope you will join us.

Conference: 25-27 augustus, London Meer informatie en een nieuw interessant introfilmpje ...

Breaking the Habit of Being Yourself

Wegens groot succes herhaald!

Dr Joe Dispenza, bekend van de hitdvd What the Bleep do we Know?! - waarin hij uitlegt hoe hij zijn dag vormgeeft voordat hij opstaat - nodigt je uit om je oude conditioneringen die je huidige situatie manifesteerden om te vormen en sámen te gaan werken met een grootse kracht: je brein. Dr Joe biedt een uiterst praktische methode om alles waar je naar verlangt in je leven te realiseren! Hij legt uit wat de functie is van je denken in de realiteit die je creëert en hoe je hier een grote verandering in teweeg kunt brengen. Klik hier voor een introductiefilmpje met Dr Joe. Lezing: 27 sept. 2012, Workshop Level 1+2: 28/29 sept. 2012, Level 3: 30 nov-2 dec 2012. Meer informatie en aanmelden....

Ook bij Blizevents: "We worden níet geregeerd door onze genen!" door Bruce Lipton

Bruce-sm.jpg?width=108Binnenkort voor het eerst in Nederland! Deze celbioloog zorgt voor een revolutie in de nieuwe biologieZijn studies verklaren dat het celmembraan (de buitenste laag van een cel) zich gedraagt als een brein. Zijn onderzoek aan Stanford University, laat zien dat de omgeving die het membraan beïnvloedt, het gedrag en de fysiologie van de cel aanpast en genen aan- en uitzet. Er is een verbinding tussen lichaam en geest. We zijn géén slachtoffer van onze genen en kunnen onze gezondheid en geluk zelf beïnvloeden! Neem deel aan deze (r)evolutie en wees erbij! 10 oktober 2012: 9.30 tot 17.30 uur meer info...

Ter afsluiting wens ik je veel succes en plezier,
Hartgroet van Theo Buijsrogge
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk