Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

Het jaar begon met een hele fijne, open en warme netwerkbijeenkomst op 28 januari. Dat geldt ook voor de impressie die Quinten schreef. Wat een mooi verhaal. Laat je inspireren en lees: verslag netwerkbijeenkomst 28 jan. 2013.

Netwerkbijeenkomst 20 maart: Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten?

Ons bestaan is geworteld in een spirituele dimensie. Door hier contact mee te maken krijgen we toegang tot een overvloed aan informatie die ons kan helpen bij onze aardse keuzes. We spreken ook wel van intuïtie of innerlijk weten. De komende netwerkbijeenkomsten wil ik aandacht besteden aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit die spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

Ik denk dan bijvoorbeeld aan:

- labyrinth lopen
- vision quest
- meditatie
- image streaming
- pendelen
- opstellingen
- andere intuïtieve methodes

OPROEP: Wil je jouw kennis en ervaring de toepassing van één van deze, of een andere techniek met ons delen en de groep in de bijeenkomst begeleiden, laat me dat dan even weten: contact.

Wil je alvast je ervaring delen, doe dat dan bij deze discussies (online community, LinkedIn): Hoe maak jij contact met je innerlijk weten?

Met de reacties stel ik het definitieve programma voor de volgende bijeenkomsten vast.

De volgende netwerkbijeenkomst is dus 20 maart 2013.
Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Jouw activiteit onder de aandacht

In de online community kun je eenvoudig je workshops, trainingen en andere activiteiten onder de aandacht van anderen brengen. Ruim 1400 activiteiten werden al geplaatst. Je vind ze hier: Activiteiten.

Wil je nu nog makkelijker gevonden worden, laat je activiteit dan uitlichten. Hij verschijnt dan bovenaan op de activiteitenpagina en op de startpagina van de online community. Voor slechts €25 excl. BTW sta je twee maanden voorop. Meer...

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je op het forum een discussie start die eigenlijk geen discussie is, maar een verzoek tot deelname aan je workshop of andere activiteit. Ook niet in de LinkedIn-groep.
Mededelingen kun je gratis op de startpagina van de online community plaatsen door hier een bericht achter te laten. Op LinkedIn kun je jouw mededelingen evt. onder campagnes kwijt.

Wil je nog meer aandacht, plaats dan een banner. Die wordt dan ruim 25.000 keer per maand getoond. Ik vermeld je activiteiten dan ook in deze mailings en je activiteiten worden gratis uitgelicht in de online community zoals hiervoor beschreven.

Meer over adverteren-op Spiritueel Ondernemers Netwerk...

SAND SAMENKOMST 2013,
banner-SAND13-groot.jpg?width=111Celebrating Wonder!
The Science and Mystery of Perception
28 mei – 2 juni 2013 in Doorn, Nederland
De tweede Europese Science and Nonduality samenkomst op Landgoed Zonheuvel in Doorn is een vijfdaags internationaal evenement waar meer dan dertig vooraanstaande wetenschappers, filosofen en spirituele leraren samenkomen om opnieuw te ontdekken wie we werkelijk zijn, als individu en als samenleving. Deze ontdekkingstocht wordt gevoed door baanbrekende wetenschappelijke bevindingen, maar volgt tegelijkertijd de oeroude wijsheid van non-dualiteit – het diepe inzicht in de eenheid en verbondenheid van het leven. De conferentie is een reis, een verkenning van de essentie van bewustzijn.
Ga naar de website voor meer informatie: SAND Europe

Topsprekers bij Blizevents

DMR03.jpg?width=113Blizevents brengt de komende twee maanden twee top sprekers naar Nederland: Don Miguel Ruiz (8-10 maart) en Dr Joe Dispenza (12-14 april). 2013 is het jaar van het in de praktijk brengen van wat we alle jaren ervoor hebben geleerd. De Shift is geweest en we zijn er nog, maar niets lijkt meer hoe het was vóór 2012. Hoe gaan wij nu om met deze nieuwe energie op aarde? Twee bijzondere workshops!

Meer informatie op de website van Blizevents


Tot slot wens ik je veel succes met het volgen van jouw innerlijk weten,
Hartgroet van Theo Buijsrogge
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk