Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

 

Eindelijk lente! Opmerkelijk vond ik dat Grace Bonselaar het omslagpunt op ons forum exact voorspelde!
Ik heb deze keer diverse belangrijke boodschappen. Ik hoop dat je even alles leest.

Waar zitten andere leden? Leden-kaart!
Het blijkt handig om te weten wie uit het netwerk bij je in de buurt woont, om contacten te leggen, samen te carpoolen en/of samen iets te ondernemen. Ik heb daarom een kaart toegevoegd aan de online-community. Daarop kun je snel aangeven waar jij woont.
In drie simpele stappen sta je erbij. Doe het nu even aub:
1. ga naar de leden-kaart
2. klik op '+voeg jezelf aan de map toe' (zorg dat je wel ingelogd bent)
3. vul je adres in en klik op 'Voeg mij toe!' (wil je niet dat je adres bekend is, vul dan de cijfers van je postcode, komma 'nederland' in, bijv. '5335, nederland')
Dank je wel
Chatten op de online-community
Misschien is het je al opgevallen. Ik heb de chat-functie geactiveerd op de online-community. Je kunt nu zien wie online is en direct met elkaar communiceren. Probeer het maar eens uit.
Laat je me even weten wat je ervan vindt?

Netwerkbijeenkomst 28 mei 2013: Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten? Theory-U

De komende netwerkbijeenkomsten besteden we aandacht voor methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

Afgelopen netwerkbijeenkomst richtten we ons op opstellingen. Wil je weten hoe dat was, lees dan het verslageens.

De komende bijeenkomst staat Theory U centraal. Theory U is een model dat diverse ‘lagen’ van de mens raakt: mentaal, psychologisch, sociaal en spiritueel. Het beschrijft een proces om tot fundamentele verandering te komen. De letter U staat symbool voor de weg waarlangs die verandering gestalte krijgt. Eerst ‘de diepte in’ om vervolgens met behulp van deze inzichten stapje voor stapje tot actie over te gaan. Het gaat er in de kern om onbewuste en onzichtbare informatie bewust en zichtbaar te maken. Om vervolgens deze informatie te kunnen gebruiken in het proces van veranderen.

Onder leiding van Anne-Marie Reimert gaan we hiermee aan de slag.

Wil je alvast je ervaring delen, doe dat dan bij deze discussies (online community, LinkedIn): Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten?

Één van de grondleggers van Theory-U, Otto Scharmer is 18 april bij de Baak. Kom je dan ook? Dan zien we elkaar daar.

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Waarom heb ik onvoldoende klanten?

Zoals de meeste weten schreef ik mee aan het boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid. Michael is een spirituele gids en periodiek leggen we vragen van anderen aan ze voor. De onderstaande wilde ik jullie niet onthouden omdat ik de indruk heb dat veel lezers er iets aan hebben.

(ingekorte) vraag: Hallo Michael, ik ben van ambitie naar zingeving gegaan en heb veel geïnvesteerd. Gezien de wetmatigheid 'wat je zaait zal je oogsten' begrijp ik niet waarom er, ondanks dat ik deel in mijn ervaringen, tot op heden bijna niets is teruggekomen. Vroeger toen ik minder te bieden had en ik een leven leidde dat in het plan van anderen paste, had ik wel genoeg klanten, inkomsten en relaties. Mijn reserves raken een keer op. Wat kan ik doen?
Hartelijke groet van de vragenstelster.

Michael: Beste vragenstelster, als u uw tekst terugleest dan gebruikt u het willen. Het voelt voor ons dat u nu ook op de wilsenergie vindt dat de kosmos u tegemoet dient te komen. U creëert iets in uw hoofd wat nog niet is ingedaald in uw hart. En we vragen ons af hoe het mogelijk is dat u in deze een afwachtende houding aanneemt. Als u uw reserves ziet slinken en u gaat dan niet beter voor uzelve zorgen, is er nog altijd geen postbode die bij u uw klanten of geld komt brengen. Als u in de energie van de echte overgave komt zult u ook merken dat mensen naar u toe komen. Houdt u er rekening mee dat het opbouwen van een nieuw bedrijf en/of praktijk ook gewoon tijd kost.

Lees alle vragen en antwoorden hier. Wil je ook een vraag stellen? Kijk dan hier.
Voor meer informatie over Michael, het Michaelsysteem en jouw persoonlijkheid (o.a. online test): Michaelinzicht.nl

TIP: het is actiemaand bij de uitgever, dus het boek is nu voor slechts € 15 te koop (daarna weer €26,95) !

Forum-regels
Met name van het forum in de LinkedIn-groep wordt intensief gebruik gemaakt. Steeds meer mensen zien dit ook als een aantrekkelijk uithangbord voor hun activiteit om deelnemers te werven of voor hun blogpost elders. Zo gaat het echter aan zijn succes ten onder.
Het kost me ook steeds meer tijd om te modereren. Ik kan de vrijheid nog iets terugschroeven, maar dat wil ik niet en is mijns inziens ook niet nodig als iedereen zich bewust is van zijn gedrag en de consequenties.
Ik hanteer de volgende richtlijnen voor discussies:
- Discussies zijn bedoeld om de dialoog met andere leden aan te gaan om een onderwerp nader uit te diepen, te klankborden, raad te vragen. Als het niet uitnodigt tot interactie, dan hoort het daar niet thuis.
- Een discussie is geen commerciële uiting. Uiteraard breng je door je bijdrage jezelf onder de aandacht van de lezer en een aftiteling met verwijzing naar een bron zoals je bedrijf, website, workshop of Blog is OK.
- Commerciële mededelingen horen niet in de categorie discussies, maar in de categorie Campagnes of bij activiteiten op de online-community.
Kijk ook eens naar dit bericht: Waar plaats ik welk bericht?
Zie je dat iemand zich toch vergist, dan kun je helpen de 'discussie' te verplaatsen naar Campagnes, door onderaan het bericht op 'Markeren' te klikken en vervolgens: 'verplaatsen naar Campagnes'.
linkedin%20markeren%20discussie.png
Vragen of opmerkingen? mail me dan even.

Spirit Expo 28 april 2013
Centrum Djoj in Rotterdam organiseert in samenwerking met Uitgeverij Koorddanser op zondag 28 april 2013 een ééndaagse beurs voor wie zich spiritueel verder wil ontwikkelen.
De organisatoren hebben de intentie om zoveel mogelijk geïnteresseerden een gevarieerd inzicht te bieden in de mogelijkheden die er zijn om je kwalitatief spiritueel (verder) te ontwikkelen.
Toegang gratis, mits vooraf geregistreerd.
Meer informatie en aanmelden...

Topsprekers bij Blizevents

TonySamara2.jpg?width=113Altijd bijzondere topsprekers bij Blizevents, zoals:
Mieke Roovers, Intuition Food inclusief High Tea, 21 april
Dieten lukt nooit? In deze workshop pakken we het probleem bij de wortel aan. Vanuit het onderbewuste gaan we je mindset veranderen, want alleen dan kan je missie slagen.

Tony Samara, Seven Ways to New Levels of Spiritual Wisdom, 8 juni
Onder begeleiding van Tony Samara ontdek je een pad van diepgaande transformatie, de evolutie van bewustzijn en innerlijke vrede.

Meer informatie op de website van Blizevents

Trainer PLUS
141.jpgIn september 2013 gaat in Baarn de Leergang Trainer Plus van start waarin maximaal 15 deelnemers opgeleid worden tot trainers die hun specialistische kennis aan anderen willen leren overdragen.

Wil je ook trainingen gaan geven of wil je je als trainer verder ontwikkelen, kom dan naar de informatieavond op 24 april om 20:00 uur in Baarn.

Meer informatie op de website van Mec Spirit

SAND SAMENKOMST 2013,
Celebrating Wonder!
The Science and Mystery of Perception
28 mei – 2 juni 2013 in Doorn, Nederland
De tweede Europese Science and Nonduality samenkomst op Landgoed Zonheuvel in Doorn is een vijfdaags internationaal evenement waar meer dan dertig vooraanstaande wetenschappers, filosofen en spirituele leraren samenkomen om opnieuw te ontdekken wie we werkelijk zijn, als individu en als samenleving. Deze ontdekkingstocht wordt gevoed door baanbrekende wetenschappelijke bevindingen, maar volgt tegelijkertijd de oeroude wijsheid van non-dualiteit – het diepe inzicht in de eenheid en verbondenheid van het leven. De conferentie is een reis, een verkenning van de essentie van bewustzijn.
Ga naar de website voor meer informatie: SAND Europe

Dank dat je tot hier hebt doorgelezen.
Tot snel en veel succes met het volgen van jouw innerlijk weten,
Hartgroet van Theo Buijsrogge
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk