Spiritueel Ondernemers Netwerk

Hallo beste mensen,

 

Na een bijzonder koud en somber voorjaar werden we getrakteerd op een prachtige zomer. Ik hoop dat iedereen daar volop van heeft genoten. Ondertussen groeide ons netwerk gewoon door met inmiddels bijna 4000 leden in de online community en ruim 6000 op LinkedIn!

Netwerkbijeenkomst 7 oktober 2013

Dit jaar besteden we in de netwerkbijeenkomsten aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

We richtten ons al op opstellingen en Theory U. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen eens.

Labyrinth lopen tijdens de SON netwerkbijeenkomst bij Samaya in WerkhovenDe komende bijeenkomst starten we met een klankschaalconcert en -meditatie onder leiding van Denise Kool.

Daarna gebruiken we het Labyrinth van Samaya (een kopie van het beroemde labyrinth van Chartres). Onder leiding van Henk Coppens gaan we hiermee aan de slag.

Wil je alvast je ervaring delen, doe dat dan bij deze discussies (online community, LinkedIn): Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten?

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Regionaal netwerk!

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk is organisch gegroeid vanuit mijn eigen zoektocht naar de praktische toepassing van spiritualiteit in het werk. Het begon met een informatieve website met veel informatie en groeide uit tot een online community en later een groep op LinkedIn.
Meer intro...:

Dit blijkt te voorzien in een grote behoefte, want veel mensen meldde zich aan voor de online community en/of de LinkedIn-groep. Tijdens mijn boekpresentatie kwamen enkele leden bij elkaar en bleek er ook behoefte aan fysieke ontmoetingen. Zo organiseer ik inmiddels vijf keer per jaar netwerkbijeenkomsten, centraal in het land.

Regelmatig werd ik benaderd om iets soortgelijks ook in de regio te organiseren. Dat is voor mij echter niet mogelijk om naast mijn andere werkzaamheden te doen en ik nodigde dan ook anderen uit hetzelfde te doen. Een concreet initiatief is opgezet door Geert Klein Bruinink van Centrum Goud in Eibergen. Tijdens een lezing die ik gaf sprak ik er met hem over. Dat voelde goed en leidde tot de oprichting van de groep Spiritueel Ondernemers Netwerk Achterhoek-Twente (SONAT) als subgroep van het SON op LinkedIn.

Ik wens Geert en alle mensen die zich bij zijn initiatief aansluiten veel mooie en inspirerende verbindingen.

Naar SONAT op LinkedIn....

Petities en andere bewustwordingsacties

Ik maakte de groep petities en andere bewustzijnsacties met als doel om het bewustzijn in de samenleving te vergroten en aandacht te geven aan wat je veranderd wilt zien, zodat andere keuzes kunnen worden gemaakt. Wat je hier plaatst komt ook automatisch op de startpagina van de online community.

Wil je een petitie melden, plaats dan een bericht in de groep. De titel komt automatisch ook op de startpagina!

Ik ben zelf geen voorstander van protesteren omdat ik mijn aandacht(/energie) liever geef aan wat ik wil, dan aan wat ik niet wil. (Zoals Moeder Theresa, die reageerde op de vraag of ze ook wilde demonstreren tegen de oorlog reageerde met: ‘Ik demonstreer niet tegen iets, maar zou wel actie voeren voor de vrede.’)

Ik verzoek je daarom in je bericht vooral aandacht te geven aan wat je wil (oplossing) en niet (alleen) aan wat je niet wil (probleem). Succes!

Vitaness Festival 14 september 2013 'De toekomst is nu'

View%200_33.jpg?width=250Ik kwam 'toevallig' (mooi hoe het universum dit weer liet gebeuren) in aanraking met een prachtig project: Vitaness. Een initiatief om vanuit eenheidsbewustzijn een gezondheidscentrum te realiseren met de nadruk op gezond zijn en niet ziek zijn. Een benadering waarin De Mens centraal staat en de regie heeft, en niet de zorgverleners of de verzekeraar. Een benadering waarin mensen niet op alleen hun zieke deel benaderd worden, maar op hun hele Zijn. Een holistische benadering die aandacht heeft voor de mens in al zijn/haar dimensies: hart, hoofd, lijf en ziel.
Ik draag met mijn projectmanagement- en projectontwikkelingservaring bij aan de realisatie van het project. Ook dat proces gaat uit van eenheidsbewustzijn en het is bijzonder te zien hoe het dan stroomt. De locatie en essentiële partners zijn naar ons toegestroomd, waardoor realisatie in een stroomversnelling is gekomen.
Interessant? Kom dan naar het Vitaness festival op 14 september in Drenthe.
Meer info...

Even kort

- Veel leden plaatsten zichzelf al op de leden kaart. Vind leden bij jou in de buurt en voeg jezelf toe. Sta jij er al bij?

- Laat je bizniz swingen! Klanten werven, je dienst of bedrijf ‘neerzetten’? Vanuit jouw spirituele missie? Zó doe je dat!

- Praktische bewustwording, hoe je kiest voor succes en flow in je leven en werk: 3 september 2013

- Hoe kan ik leven in balans?

Tot snel weer ziens,
Hartgroet van Theo Buijsrogge
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk