Nieuwsflits 2013-4 van Spiritueel Ondernemers Netwerk
28 oktober 2013
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

Ervaar je ook dat de transformatie in volle gang is? Niet alleen om je heen, maar ook in jezelf. Daarom is het extra belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en in contact te zijn met je innerlijk weten om de juiste keuzes te maken.
In contact zijn met je innerlijk weten staat centraal in de netwerkbijeenkomsten dit jaar. Op 7 oktober beleefden we weer een mooie bijeenkomst, waarin we de waarde van klankschalen en het labyrinth hebben ervaren. Lees hier een ervaring.

Ik verheug me al weer op de volgende. Geef jezelf ook een sinterklaascadeau en tracteer jezelf op deelname aan de volgende bijeenkomst.

Netwerkbijeenkomst 4 december 2013

Dit jaar besteden we in de netwerkbijeenkomsten aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

We richtten ons al op opstellingen, Theory U, klankschalen en Labyrinth. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens.

De komende bijeenkomst gaan we stembevrijding ervaren, onder leiding van Marion Kuipéri. De mensen die vaker zijn geweest kennen haar als degene die vaak aan het eind van de bijeenkomst ons begeleidde in de Mantrazang.

Wil je alvast je ervaring delen, doe dat dan bij deze discussies (online community, LinkedIn): Hoe maak ik contact met mijn innerlijk weten?

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

12 december: MasterTour Stress / Burn-out

Mastertour Stress/Burn-outOp 12 december organiseert Counselling Magazine de MasterTour Stress / Burn-out met Theo Compernolle als hoofdgast. Theo begint met een expertpresentatie: ‘Liever burn-out dan implosie’. Vervolgens krijgt u zelf de gelegenheid om, onder leiding van Harry Starren, Theo het vuur aan de schenen te leggen. De investering voor deze MasterTour bedraagt slechts € 95,00. Bovendien ontvangt u de ‘Overwin & groei’-scheurkalender 2014 cadeau!
www.mastertour.nl

30 oktober 2013: Bereiken wat je wilt, ben jij er klaar voor?
Naar Baan &BeterBen je toe aan een energy boost in je leven? Wil je een baan veroveren of de regie over het leven weer verkrijgen? Dan is de proeverij avond op woensdagavond 30 oktober in Soesterberg mogelijk een goede start om met nieuwe inzichten jezelf te inspireren en te stimuleren tot daadkrachtige actie en gewenste resultaten. Heb je het ook gemerkt dat alles verandert in de wereld? Verander je zelf ook mee? Op de wind van gisteren kan je niet zeilen en dat geldt mogelijk ook voor je oude overtuigingen die aan een verfrissende vernieuwing toe zijn om te bereiken wat jij wilt. Wordt Job-en levensregisseur en leer hoe een nieuwe visie kunt omzetten in realiteit. Kom ervaren en proeven en meldt je aan op de website www.naarbaanenbeter.nl.
De avondpresentatie is gratis en een bijdrage voor de zaalhuur , jouw koffie of thee van € 10,00 is gewenst en welkom.
(Kun je woensdag niet, kom dan naar de volgende proeverij op 25 november.)

Bouw mee aan Vitaness dag 30 november

De vorige nieuwsflits maakte ik melding van het prachtige project Vitaness. Een initiatief om vanuit eenheidsbewustzijn een gezondheidscentrum te realiseren met de nadruk op gezond zijn en niet ziek zijn. Een benadering waarin De Mens centraal staat en de regie heeft, en niet de zorgverleners of de verzekeraar. Een benadering waarin mensen niet op alleen hun zieke deel benaderd worden, maar op hun hele Zijn. Een holistische benadering die aandacht heeft voor de mens in al zijn/haar dimensies: hart, hoofd, lijf en ziel.
Ik draag met mijn projectmanagement- en projectontwikkelingservaring bij aan de realisatie van het project. Ook dat proces gaat uit van eenheidsbewustzijn en het is bijzonder te zien hoe het dan stroomt. De locatie en essentiële partners zijn naar ons toegestroomd, waardoor realisatie in een stroomversnelling is gekomen.
Het Festival van 14 september 2013 was een groot succes. Ondanks het weer waren er 160 belangstellenden op afgekomen. Op 30 september komt iedereen weer bij elkaar om verder te bouwen aan de dienstverlening in het toekomstige complex. Heb je belangstelling, doe dan mee. Meer info en aanmelden...

Even kort

- Veel leden plaatsten zichzelf al op de leden kaart. Vind leden bij jou in de buurt en voeg jezelf toe. Sta jij er al bij?

- Petities en andere bewustzijnsactiesVergroot het bewustzijn van de samenleving en geef aandacht aan wat je veranderd wilt zien.

- Succeskompas ontwikkelavond: groei van je (spirituele) bewustzijn omzetten in praktische succesvolle keuzes: 19 november 2013

- Weer nieuwe antwoorden van spirituele gids Michael over succesvol ondernemen, relaties, energiebelasting en meer...

Succes met jouw transformatie en tot snel ziens,
Hartgroet van Theo Buijsrogge

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk