Nieuwsflits 2014-1 van Spiritueel Ondernemers Netwerk
25 februari 2014
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

De winter laat het afweten dit jaar en vanzelf laat de natuur zich in haar voorjaarspracht zien. Beweeg jij ook natuurlijk door het leven en pak je op een natuurlijke manier de kansen op je pad om helemaal jezelf te kunnen zijn?

Voor velen van ons is dat best een uitdaging. Belangrijk is dat je goed in contact blijft met je innerlijk weten. In contact zijn met je innerlijk weten staat ook centraal in de netwerkbijeenkomsten. Op 17 februari beleefden we weer een mooie bijeenkomst, waarin de waarde van meditatie centraal stond. Dat leverde weer bijzondere ervaringen op, Lees dat hier in een mooi ervaringsverslag.

Ik verheug me al op de volgende. Geef jezelf ook een voorjaarscadeau en trakteer jezelf op deelname aan de volgende bijeenkomst.

Netwerkbijeenkomst 7 april 2014

Dit jaar besteedden we in de netwerkbijeenkomsten aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

We richtten ons al op opstellingen, Theory U, klankschalen, Labyrinth, stembevrijding en meditatie. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens.

7 april staat in het teken van het schrijven vanuit je innerlijk weten. We gaan dan ervaren hoe creatief schrijven kan helpen om in contact te komen met je innerlijk weten en hoe je dit praktisch in kunt zetten om antwoorden te krijgen op jouw vragen.

Met creatief schrijven krijg je inzicht in wat er in je leeft en wat er in je beweegt. Het is een manier om ongedwongen te schrijven en nieuwe inspiratie op te doen. Van een schrijftalent hoeft geen sprake te zijn. Winny Bos zal ons daarin begeleiden.

 

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Hoe praat, schrijf of mediteer je met je Essentie of je Hoger Zelf?

Ik ben zelf extra benieuwd naar de nieuwe netwerkbijeenkomst om twee redenen:

Toen ik geïnspireerd werd mijn eerste boek te schrijven kon ik moeilijk op gang komen tot ik de tip kreeg om het niet op de computer te doen, maar handmatig te schrijven. Toen kwam het als vanzelf. Later ging het grotendeels weer via de computer, maar dat startmoment fascineert mij nog steeds. Ik hoop dat op de netwerkbijeenkomst nog eens te ervaren.

De tweede reden heeft met mijn tweede boek te maken, dat ik samen met Christy van den Putten en Philip van der Most schreef over het Michaelsysteem. Michael is een zielegroep, een spirituele gids met een collectief bewustzijn van 1050 Essenties, die het Michaelsysteem hebben overgedragen. We hebben regelmatig een gesprek met Michael, met Christy als channeler, waarbij we een onderwerp verder uitdiepen. De laatste keer ging het over de vraag hoe je je persoonlijkheid en je Essentie kunt synchroniseren. Daarbij kwam schrijven ook nadrukkelijk aan de orde. Lees het hele gesprek hier:

Hoe praat, schrijf of mediteer je met je Essentie of je Hoger Zelf?

Een dag met Otto Scharmer over ‘Leiderschap vanuit uit de Toekomst’

Maandag 24 maart 2014 is Otto Scharmer te gast bij Het Eerste Huis. In een dynamisch programma geeft Scharmer inzichten in leiderschap, economische vooruitgang na de crisis en een allesomvattende manier van denken. Hij roept op deze te transformeren naar effectief leiderschap door te werken vanuit de toekomst. Deze werkvorm vergt een nieuw bewustzijn waarbij kijken en luisteren centraal staan. Over de hele wereld is Otto Scharmer met deze visie op leiderschap en organisaties bezig. Wil jij een dag meemaken met hem over leidinggeven vanuit de toekomst en praktische input ontvangen, kom dan naar deze dag op maandag 24 maart.
Lees meer en schrijf je in...

Even kort

Geniet van het voorjaar in jouw leven,
Hartgroet van Theo Buijsrogge

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk