Nieuwsflits 2014-2 van Spiritueel Ondernemers Netwerk
29 april 2014
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

Het voorjaar is nu echt begonnen. De natuur loopt zelfs een maand voor ter opzichte van vorig jaar. Een maand extra om alles tot bloei te laten komen en te genieten van de zonnige pracht.

Laat jij ook jouw talenten en passie tot bloei komen en geniet je hiervan? beweeg lekker mee met de energie van de natuur en het seizoen. Veel plezier!

In de afgelopen netwerkbijeenkomst zijn onze schrijftalenten tot bloei gekomen. Ik vond het bijzonder om te zien hoe er door de juiste aanpak en begeleiding allemaal pareltjes uit de groep kwamen,

Zomaar één groepsgedicht dat deze middag opleverde:

Ik ervaar deze 1,5 uur als intensief en inspirerend.
Erend aan wat er in ons is en naar buitenkomt, delend met elkaar.
Met elkaar zijn we aan het groeien en komen….
komen we bij de bron?
De bron, het mooiste wat in ons is.
Is dit alles en niets, dat waar ik mij zo over verbaas?
Baas ben jij dat of laat je het over?
Over een uur zullen we het weten

Meer inspiratie over deze bijeenkomst: verslag

Netwerkbijeenkomst 2 juni 2014: Vision Quest

Dit jaar besteedden we in de netwerkbijeenkomsten aandacht aan methoden, technieken, hulpmiddelen die je helpen om vanuit de spirituele dimensie antwoord te krijgen op je vraag en bij het maken van keuzes.

We richtten ons al op opstellingen, Theory U, klankschalen, Labyrinth, stembevrijding, meditatie en intuïtief schrijven. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens.

4554018073?profile=original2 juni gaan we een Vison Quest ervaren. Een Vision Quest is een van de oudste en meest universele wijze om spirituele begeleiding en je doel te vinden. Een Vision Quest kan een diep inzicht in je (levens)doel geven.

Door stil en ontvankelijk in de natuur te verblijven vindt er een verandering in je bewustzijn plaats. Een Vision Quest geeft een sterke impuls aan de reis van je ziel en roept je op om stem te geven aan je diepste verlangen.
Bart Wiegers en Hermine Schoneveld zullen ons bij deze reis begeleiden.

 

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Next Level Leadership 2014 met Peter Senge

senge.jpg?width=120 Donderdag 22 mei 2014 is Peter Senge in Nederland voor Next Level Leadership. Hét event voor leiders, coaches, consultants en iedereen die mensen en organisaties of afdelingen in verandering begeleidt. De leiderschapsdag met Peter Senge staat in het teken van de lerende organisatie, nieuwe vormen van leiderschap en duurzame groei.
Peter Senge wéét wat nodig is om diepgaande verandering in gang te zetten, hoe gezamenlijke drijfkracht kan ontstaan en hoe organisaties zich moeten ontwikkelen om groei en succes te bewerkstelligen. En dat gaat hij met jou delen op 22 mei 2014!
Het wordt een fascinerende dag waar de grootste expert van dit moment je laat inzien hoe diepgaande verandering tot stand komt en wat daar voor nodig is.
Lees meer en schrijf je in…

Webinar ‘Verder denken’ met Maarten Zweers

4554019264?profile=original

Maak kennis met een van de meest uitdagende denkers van deze tijd. Maarten Zweers, ingenieur, voormalig zanger, theaterdirecteur én esotericus, is altijd bezig antwoorden te vinden op actuele, individuele en maatschappelijke levensvragen. Tijdens het webinar ‘Verder denken’, georganiseerd door The Optimist op 27 mei, komt Maarten Zweers zelf aan het woord en hebt u de unieke gelegenheid hem vragen te stellen. Hij zal onder meer vertellen waar zijn inspiratie vandaan komt en hoe de wereld zich volgens hem verder ontwikkelt.

(Gratis voor leden van The Optimist, anders € 10,-)
Meer informatie en aanmelden...

Ook interessant: spoedcursus optimisme en het boek 'Gids voor optimisme'.

Even kort

Geniet van het voorjaar en het tot bloei komen van jezelf,
Hartgroet van Theo Buijsrogge

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk