Nieuwsflits 2015-1 van Spiritueel Ondernemers Netwerk
6 februari 2015
Spiritueel Ondernemers Netwerk
Hallo beste mensen,

 

We zitten alweer even in 2015. Bracht het vorige jaar veel onbalans aan het licht, het nieuwe jaar is het jaar van balans. Gebruik de energie van het nieuwe jaar ten gunste van je eigen balans en draag zo je steentje bij aan de balans in de wereld.

Vorig jaar hielden we zes netwerkbijeenkomsten, vrijwel zonder uitzondering vol bezet en met mooie reacties. Men vond de inhoud professioneel en vaak vergelijkbaar met workshops die elders honderden euro's kosten. Onze bijeenkomsten waren echter slechts € 20 omdat de begeleiders het altijd gratis deden. Dat voelde niet meer in balans en ik zocht dus naar een nieuwe balans die past bij de ontwikkeling die de bijeenkomsten hebben doorgemaakt. Uitgangspunt blijft wel dat de kosten beperkt blijven. Daarnaast blijft mijn uitgangspunt dat we de bijeenkomsten invullen met leden van het Spiritueel Ondernemers Netwerk. Vaak minder bekend dan landelijke 'goeroes', echter altijd van hoge kwaliteit. De eerstvolgende bijeenkomst komt Joland Setz weer, die de vorige keer enthousiaste reacties opriep. Mocht je zelf eens een bijeenkomst willen invullen laat me dat dan even weten.

Netwerkbijeenkomst 25 februari 2015: De kracht van verbinding

Afgelopen jaren hebben we uitgebreid de vraag 'Hoe kom ik in contact met mijn eigen weten' onderzocht. Wil je weten hoe dat was, lees dan de verslagen nog eens. Dit jaar gaan we onderzoeken hoe we vanuit dat eigen weten in verbinding kunnen zijn met anderen.

4554022862?profile=originalDe volgende bijeenkomst op 25 februari belooft weer bijzondere ervaringen. Onder leiding van Jolanda Setz gaan we eerst onze eigen kracht, ons eigen 'weten' weer opzoeken en herkennen in een reis door onszelf en de kosmos en daarna in deze kracht een aardse wandeling maken naar en door het Labyrint. Daarna weten we onze plek in het geheel op intuïtieve wijze en vanuit daar gaan we de verbinding met de ander aan. Deze middag belooft een prachtige reis te worden om je levenspad weer in verbinding met jezelf, je bron van vitaliteit en je medemens te vervolgen. 

Enkele reacties van deelnemers over haar vorige optreden in de SON-bijeenkomst:
" Ik heb antwoord gekregen op vragen, waar ik al heel lang mee zat te tobben, heerlijk en bevrijdend"
" de diepgang, die ik bereikt heb na deze middag vond ik ongelooflijk, ik wist niet dat ik het in me had."
"Ik kon helemaal bij mezelf blijven bij het delen en niet meegenomen worden in het verhaal van de ander, ik kon in mijn eigen kracht blijven"

Meer informatie en aanmelden voor de netwerkbijeenkomst...

Organisatie Ontwikkeling met Theory U, 11 februari 2015, Doorn

4554013701?profile=originalHoe zorg je ervoor dat organisaties zich positief ontwikkelen, vernieuwen en innoveren? Dat alle mensen in die organisatie achter de gewenste verandering staan? Dat het geen opgedrongen koers is van het management, maar een optimistisch samenspel van alle spelers in het veld?

In de workshop Organisatie Ontwikkeling met Theory U leer je organisaties begeleiden op een systemische manier. Je leert hoe je meer deuren opent dan die er op het eerste oog aanwezig lijken. Er zijn zoveel oplossingen aanwezig voor complexe problemen, maar om die te vinden is een diepgaande aanpak nodig. De Theory U aanpak is een verfrissende manier waarmee je heel de organisatie meekrijgt bij vernieuwing.

Meer info en inschrijven...

Spirituele Reizen: persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

4554023457?profile=originalSpirituele reizen helpen je zelfvertrouwen, inzicht, intuïtie, eigenwaarde, energie, wilskracht, communicatie, passie, balans werk-privé en talenten te vergroten en te verdiepen.

Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele Reizen: Coaching vakantie, Zen en Tai Chi vakantie, Stilte en Muziek retraite, Anti-stress vakantie en Schrijfretraite. Deze spirituele reizen vinden plaats in Nederland en Spanje, op mooie rustig gelegen locaties waar je kunt genieten van de omgeving en tot rust komt.

Regelmatig vindt het programma ook plaats bij zee, in de natuur om ook uiterlijke avontuur te beleven. Spirituele Reizen is authentiek: het team werkt altijd met de vragen die bij de deelnemers leven. Dat maakt dat onze spirituele reizen dus echt om jouw ‘spirituele reis’ en jouw proces gaan.

Waarom op reis met Spirituele Reizen? Persoonlijk en professioneel; 99% van onze spirituele reizen gaan door; intuïtieve aanpak en resultaatgericht werken; gezellige sfeer, kleine groepen; mooie selectie van locaties; top trainers/coaches en maatwerk

Ga mee op www.spirituelevakantiereizen.nl

Hoe blijf ik bij mezelf met al die onrust in de wereld?

michaelsysteem-logo-200x200.gifPeriodiek hebben we een gesprek met onze spirituele gids Michael, de bron voor ons boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid.

Eind vorig jaar vroegen we naar de betekenis van de onrust en het geweld in de wereld. Waarom doen mensen zich dit aan en waarom houdt dit niet op? Als je op deze manier bij de wereld en mensen betrokken bent, hoe kun je hier dan mee omgaan en bij jezelf blijven?

Het antwoord over fundamentalisten, waarom westerse mensen zich willen aansluiten, zieleleeftijden en hoe jij hier allemaal mee om kunt gaan lees je op de website: www.michaelinzicht.nl.

Stel zelf een vraag aan Michael... of lees alle antwoorden van spirituele gids Michael over succesvol zijn in je eigen bedrijf, relaties, energiebelasting en meer...

Even kort

Hartgroet,

Theo Buijsrogge

 

 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk