Stilte is de oneindige bron van inspiratie

Werkelijke inspiratie komt van binnenuit en is ongelofelijk krachtig. Het kan revoluties ontketenen en nieuwe multinationals vormen. Geen leven kan succesvol zijn zonder enige passie. Het is de macht van onze ziel. 

 

Inspiratie is feitelijk dat wat je ziel raakt in het leven. Daarom geeft inspiratie mensen ook een enorme, onvoorziene kracht. Het is niet verwonderlijk dat iedereen op zoek is naar inspiratie. Wie niet wil dat zijn ziel wordt beroerd, is een zielloos, medelijdenwekkend wezen. Onze zucht naar inspiratie is dan ook heftig. 

De meest krachtige inspiratie komt bij ieder mens van binnenuit. Je wordt geraakt als je werkelijk stil bent en hoort wat het leven jou heeft te zeggen. 

En daarom moet je leren om stil te zijn en de leegte op te zoeken. Het universum zal je feilloos vertellen wat je hier te doen hebt in dit leven. En die boodschap zal je diep raken en bezielen. Het klinkt je misschien vaag in de oren, maar ik kan je ook niet uitleggen hoe een sinaasappel precies smaakt; je moet stilte en leegte domweg leren ervaren.

 Succes!

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk