vactures Partij voor Mens en Spirit

VACATURES BIJ PARTIJ VOOR MENS EN SPIRITIn maart 2008 is Partij voor Mens en Spirit opgericht. Inmiddels hebben we 465 leden en zijn wij nog steeds groeiende. Wij zoeken mensen die zich met ons willen inzetten voor politiek vanuit het hart! Kijk op onze website www.mensenspirit.nl voor meer inhoudelijke informatie.In maart 2010 gaan enkele afdelingen mogelijk mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. In mei 2011 willen we meedoen met de landelijke verkiezingen. Steun ons en zet je met ons in!VACATURES PR EN WEBONDERSTEUNINGVoor meer info: lea@mensenspirit.nl.KANDIDATEN VOOR GEMEENTERAAD, TWEEDE KAMER EN BESTURENIn Rotterdam, Amsterdam, Almere, Eindhoven en Bolsward zijn lokale Mens en Spirit leden bezig met initiatieven om mee te doen aan de lokale verkiezingen van maart 2010. Als je in deze gemeenten woont kan je mee denken, mee schrijven aan het programma, op de kandidatenlijst staan, etcetera. Voor meer info: lea@mensenspirit.nlOok voor de landelijke verkiezingen van mei 2011 zoeken wij kandidaten en meedenkers. Info bij lea@mensenspirit.nl

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

 • Hallo lieve Guido
  Dank je voor je aanbod. Het is fijn te kunnen melden dat onze vacatures ingevuld zijn. We zoeken nu vooral PR mensen en mensen die onze webmaster kunnen ondersteunen. Ik ga kijken op die site.
  Warme groet van Lea
 • Hallo Lea,

  Mooi initiatief! Als ik/wij jou kunnen helpen de juiste mensen te vinden hoor ik het graag. We hebben net een oproep afgerond voor het vinden van coaches voor de spirituele coachingslijn 24hrscoach.nl en hebben binnen 2 weken ruim 20 reacties gehad. Kijk even op www.spirituelevacaturebank.nl of dit bij jou/jullie past en ik help je graag de vacatures te plaatsen.

  Hart elijke groet,

  Guido
  24hrscoach.nl is te koop
This reply was deleted.