Valkuilen bij goede voornemens 2013

 

Niet volgehouden goede voornemens: het kan een andere oorzaak hebben dan je denkt. 

In deze speciale Blog van Serenora Schrijft: kun je lezen over:
  • Valkuilen voor goede voornemens 2013: vrouwelijke energie gaat de overhand krijgen.
  • Nieuwsbrief wordt "Serenora Schrijft":  de mail komt vaker in je in-box
  • Nieuwe fotos van de Chihuahua's:  Sere & Nora,

VALKUILEN VOOR GOEDE VOORNEMENS 2013
Goede voornemens beklijven voor 2013 niet meer als ze vanuit het hoofd gemaakt worden, zonder dat het hart erbij betrokken is.

Beste Lezeres/Lezer, vraag jij je wel eens af waarom goede voornemens op den duur niet meer volgehouden worden? Waarom in 80 % van de gevallen het eindresultaat niet behaald wordt? Zijn goede voornemens soms beperkt houdbaar?

Allereerst iets over de werking van voornemens vanuit energetisch standpunt. Het is de MIND die bedenkt dat er iets moet gebeuren aan de huidige (ongewenste) situatie. Er wordt daartoe energie vanuit het mentale veld samengebundeld. Het gewenste wordt als een doel genomen en een resultaat wordt nastreeft.

Een voorbeeld van een nieuw voornemen vanuit de Mind is: ik wil in het nieuwe jaar stoppen met roken/drinken/snoepen, afvallen of meer gaan sporten, verdienen, studeren. Dus een voornemen vanuit de mannelijk wilskrachtige power

Vanuit de MIND is er ook nog een stok achter de deur nodig, in de vorm van een beloning  ( slank zijn, promoveren, diploma, winnen). Gevolg: Er is een constante energiestroom nodig om die MIND sterk en gefocust te houden. Die energie moet toch ergens vandaan komen! Maar: De grote vraag naar MIND energie verzwakt de energie in de andere velden.

Hieruit volgt dat er vooral teveel energie onttrokken wordt uit het fysieke en emotionele veld. Daarom worden mensen met sterke voornemens vanuit de MIND vaker ziek ( griep) of emotioneel ( kort lontje, chagrijnig) Hoewel in aanvang (lees januari) de MIND de meeste energie heeft en sterker is, moet deze om de andere velden in balans te houden (wils)kracht inleveren.

Tja en daardoor houdt 80% van de mensen hun goede voornemen helaas niet meer vol. Het gevoel van falen krijgen ze er gratis bij! Sommige mensen lukt het nog wel, maar in de komende jaren zal dat NOG minder gaan worden. Zomaar op pure wilskracht iets voor elkaar krijgen zal in de nabije toekomst een uitzondering gaan worden.

Je zou denken dat heeft toch altijd zo gewerkt? dat klopt! Maar we zijn sinds de galactische uitlijning op 21-12-2012 definitief in vrouwelijke energiestromen beland. En dat heeft invloed op de MIND –energie! We zijn in bewustzijn weer aan het ontwaken.  Deze transformatie is al enige tijd aan de gang, misschien heb je dat al gemerkt.Vrouwelijke energie gaat vanaf 2013 de komende 12.960 jaar de overhand krijgen!

De mannelijke energie in haar extreme vorm; kracht, macht, superieur, meer, hoger, beter en grootheidswaanzin neemt sterk in kracht af te gunste van haar vrouwelijke tegenhanger; eenheid, samenwerking, liefde, gevoeligheid en wijsheid. En of je wilt of niet, iedereen krijgt hiermee te maken.
 
Ga je nu toch activiteiten ontplooien op dezelfde oude manier vanuit het mannelijk principe, zoals  goede voornemens voor 2013, dan zal het op roeien tegen de stroom in lijken, ontzettend vermoeiend! Dat gaat zo echt niet meer werken! Je zult merken dat je binnen enkele maanden weer bij af bent. En dat is denk ik niet wat je wilt.

Wat is dan de beste manier om 2013 met een goed voornemen te starten?   Ik ben ervan overtuigd dat je in 2013 eigenlijk minder wilskracht nodig hebt dan veel mensen denken en je nog steeds goede voornemens kunt hebben voor 2013. Alleen zal dit niet meer vanuit wilskracht moeten komen.

De betere kans van slagen om het vanuit vrouwelijke (hart)energie te doen. (en dat geldt ook voor mannen!) Anders gezegd, vanuit eenheid, liefde en wijsheid. Vooral vanuit een innerlijke hartewens om bijvoorbeeld gezond te willen zijn zonder verslavingen werkt in de nieuwe tijd succesvoller.

Pas als het een eerlijke HARTEWENS is zullen alle energieën zich richten vanuit wijsheid op die wens. In de loop van de tijd zul je merken dat er bijzondere dingen op je pad gaan komen. Ook het ongewenste zoals afhankelijk zijn van genotmiddelen stopt vanzelf ( van binnenuit).
 
De volgende drie manieren zijn meer vrouwelijk en onder de nieuwe energie werkzamer.

1.    Visualisatie, daarbij verzin je wat je zo graag wilt realiseren, je ziet het al helemaal voor je en je wacht op het gevoel dat het je geeft. Je moet er je helemaal blij bij voelen, een soort gloeien van binnen. Daarnaast begin je in je dagelijkse leven meteen te doen alsof je je doel al bereikt hebt.
2.    Meditatie waarbij je in je hart terecht moet komen om van daaruit je eigen (mede)creatie neer te zetten.
3.    Gebed vanuit je hart in dankbaarheid dat jouw goede voornemen al verwezenlijkt is. ( dus niet vragen maar bedanken)
 
Conclusie:
Je hebt geduld en vertrouwen nodig om de nieuwe manier van verlangen te realiseren, het voordeel ervan is geen inner-gevecht ( en gezichtsverlies) maar een vloeiende manier met blijvende resultaten.
 
Misschien wist je wat je net gelezen hebt al, maar heb jij het werkelijk uitgeprobeerd? Op de oude manier en op de nieuwe? Je zou het eens in het klein kunnen doen en de resultaten vergelijken, want pas dan weet je zeker dat het klopt. Ik hoor graag of het lukt. Tot slot wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een prachtig 2013.

Ria Feskens,  december 2012

p/s Drunvalo Melchizedeck heeft drie dagen lang gratis videos met ons gedeeld over de galactische uitlijning ( 2,5 uur).
http://drunvalo.net/videostore/live/dec-20.php je hoeft je alleen maar aan te melden om dit te bekijken en is de moeite waard.

Over ons

Serenora

opleidingsinstituut, praktijk natuurlijke geneeswijze

Postbus 154, 5060AD Oisterwijk
Tel 013-26 00 005
e-mail: info@serenora.nl

www.serenora.nl

 

 
 
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk