Vrouwenpower, op 14 juni, in Amersfoort

 

  

 

 

 

Lezing Christine Pannebakker in De Kamers

Schrijfster van Vrouwenpower over De kracht van vrouwen

 

Op dinsdag 14 juni is schrijfster Christine Pannebakker te gast in Theater De Kamers. De schrijfster van de bestseller Vrouwenpower gaat deze avond in op de kracht van vrouwen. “Christine Pannebakker brengt haar verhaal met verve, stopt er flink wat humor in, maar durft ook persoonlijk te zijn en weet daarmee te ontroeren, te raken.” (Ondernemersblog na Vrouw & Passiedag). De aanvang is om 20.15 uur. De kaarten kosten 12,50 euro. Reserveren kan via www.dekamers.nl.

 

Christine Pannebakker prikkelt je om jezelf echte vragen te stellen. Niet te blijven hangen in het verleden. En te luisteren naar je buikgevoel. Want daar liggen antwoorden. Christine daagt je uit om (weer) voluit vrouw te zijn. En jouw succes, waarden en leven te herdefiniëren. Durf jij eerlijk te kijken naar jezelf, je geliefden, kinderen en collega’s? In de lezing ga je de uitdaging aan om volledig in je power te staan.

 

Christine Pannebakker schreef de bestsellers Wie ben ik en Het Mama Masterplan. Ze organiseerde jarenlang Wie ben ik-seminars. Vorig jaar verscheen Vrouwenpower dat binnen een week een tweede druk bereikte. Het AD noemde het de ‘missing link tussen Bridget Jones en Eten, Bidden, Beminnen’. Dit najaar verschijnt haar nieuwe roman bij de Arbeiderspers. Meer informatie: www.vrouwenpower.eu.

 

“Een waanzinnige combinatie van vrouwelijkheid, zingeving en humor.”  Vrouw

 

Datum: dinsdag 14 juni

Locatie: De Kamers, Wezeperberg 1, Amersfoort

Aanvang: 20.15 uur

Toegang: €12,50

Reserveren via www.dekamers.nl, info@dekamers.nl of 033-2012343.

Meer informatie Christine Pannebakker en haar boeken: www.vrouwenpower.eu

 

 

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk