Wie is Astropoort Online Mediums?

Astropoort Online heeft gedurende vele jaren een betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van service en betrouwbaarheid binnen de wereld van de paranormale, spirituele hulpenadvieslijnen. Vanaf 2008 vult de bij ACM/OPTA geregistreerde hulpenadvieslijn Astropoort Online een belangrijke schakel in binnen het sociaal menselijk aspect van onze hedendaagde samenleving, waarbij de Astropoort Online gescreende en betrouwbare consulenten, welke meerdere disciplines binnen het parapsychologische, spirituele en paranormale spectrum beheersen, zeven dagen per week online mensen op een vertrouwensvolle wijze aan inzicht en antwoord helpen op vragen en uitdagingen die onze maatschappij vandaag de dag met zich meebrengt, op een manier waarbij uw anonimiteit gewaarborgd is.

Zijn er vragen die u constant bezighouden? Worstelt u met iets uit uw verleden? Zit u even niet lekker in uw vel? Hebt u vragen over het verleden, heden en toekomst? Zoekt u naar oplossingen binnen het kader uw of de relatie, werk, kinderen, familie, rouwverwerking, etc.? Of u wilt uw verhaal kwijt en zoekt een luisterend oor?

Bel naar één van onze consulenten die klaar staan u te helpen bij de beantwoording en het oplossen van uw vragen op een manier waarbij u niet eindeloos aan het lijntje wordt gehouden.

Kijk voor u belt eerst op onze website www.astropoort-online.nl, www.astropoort.nl of NET5, VERONICA, SBS9 Teletekst Pagina 486 of de Astropoort consulent die wenst te spreken beschikbaar is en bel dan naar 0909-0506 en uit België naar 0907-07383. Toets na een korte melding 1 gevolgd door het 2-cijferige boxnummer van de consulent die u wenst te spreken. U bent binnen 18 seconden in gesprek met de consulent van uw keuze.

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk