DHARMA EVENTS NEDERLAND is een “kindje”van Centrum Dharma van Asherah van den Berg. Als Reiki Master, Tantra lerares, Chakra therapeute, paranormaal genezeres en medium heb ik al jaren lang mijn eigen onderneming. Lees meer over mij, mijn werk en mijn passie op www.lesoleill.com en scroll naar beneden.

Waar ligt jouw drive en passie ? Waar ligt jouw motivatie om van binnenuit in beweging te komen. Wat komt van jou en wat komt van "dingen die moeten", "die een ander wil" of "wat je geleerd hebt". We gaan samen op zoek naar jouw specifieke kracht. Daar waar jouw "eigen zijn" als een schat verborgen ligt gaan we op speurtocht. Daar waar jouw "kracht" ondergesneeuwd gaan we graven. ieder mens is uniek. Waar ligt jouw unieke Zelf?

 

Wil je een bijzondere spirituele bruiloft? Meld je dan bij DHARMA EVENTS NEDERLAND

Dit kan per telefoon: 0620558935 of per email: info@centrumdharma.com

 

OPROEP AAN STELLEN, KOPPELS EN VERLIEFDEN DIE AL TROUWPLANNEN HEBBEN:

 

 

Dit is een unieke gelegenheid, lieve spirituele mensen. Wil je je voor altijd met jouw geliefde verbinden, maar dan niet op de gebruikelijke manier? Wil je een spirituele verbintenis aangaan? Wil je op een bijzondere, eigentijdse wijze  trouwen of op een andere persoonlijke wijze jullie verbintenis inluiden en willen jullie voor het oog van Nederland getuigen van jullie liefde, dan biedt DHARMA EVENTS NEDERLAND, in samenwerking met het NET 5-programma ‘Welkom op jouw bruiloft’ je een eenmalige
kans daartoe.

 

 

Loes van Schellen, redacteur van het programma ‘Welkom op mijn Bruiloft’ van NET 5 TELEVISIE belde mij vorige week op met de vraag of DHARMA EVENTS NEDERLAND voor NET 5 een spirituele bruiloft wilde verzorgen. Even later kreeg ik onderstaand mailtje:

 

Van: loes van Schellen [mailto:loes.vanschellen@masmedia.tv]
Verzonden: donderdag 8 december 2011 14:38
Aan: info@centrumdharma.com
Onderwerp: NET5 televisieprogramma Welkom op mijn Bruiloft, kandidaten gezocht!
Urgentie: Hoog

 

Beste Asherah,

 

Wat een bijzondere naam heb je trouwens..! Zojuist hebben we elkaar even telefonisch gesproken over het nieuwe televisieprogramma ‘Welkom op mijn Bruiloft’. Voor dit programma zijn we op zoek naar stellen die trouwplannen hebben, maar die over de huwelijksdag andere ideeën hebt. De een wil bijvoorbeeld een spirituele bruiloft, de ander is een wat nuchterder type en wil het liever wat meer gewoontjes. In het programma krijgen zij de kans om allebei (met onze hulp en eventueel van die van jou) hun ideale huwelijksdag te organiseren.

 

Mocht je ideeën hebben voor een stelletje die eventueel aan het programma mee zouden willen doen, dan hoor ik het graag. Ik zou ze dan graag ook even persoonlijk willen spreken zodat ik ze uitvoerig over het programma kan vertellen. De opnames zullen plaats vinden ergens tussen half januari en half maart. Het lijkt mij prachtig als we een spirituele bruiloft in het programma hebben dus ik hoop dat de twee vrouwen waar je het over had eventueel geïnteresseerd zijn.

 

Je kunt me mailen: loes.vanschellen@masmedia.tv of bellen 035-5288659 / 035-5288860

Ik zal jou sowieso begin volgende week nog even contacten!

 

Vriendelijke groet,

 

Loes van Schellen

Redacteur ‘Welkom op mijn Bruiloft’

 

 

Na dit bericht heb ik het geheel even laten bezinken en na overleg met mijn team besloten wij toch om

enthousiast te reageren. Ik heb nog wat nadere informatie opgevraagd. Het antwoord hierop was:

 

Hoi Asherah,

 

Leuk dat jullie enthousiast zijn. We zoeken inderdaad allerlei verschillende kandidaten met verschillende wensen voor hun huwelijksdag, vandaar de algemene oproep op de website van Net5.

Een bruiloft kost natuurlijk altijd veel geld, wij zijn nu bezig om zoveel mogelijk sponsors aan het programma te binden, zodat bijvoorbeeld de jurken, ringen taart en locaties voor de stelletjes kosteloos zijn. We verwachten wel dat de stellen enige kosten zullen moeten maken voor het trouwen op het gemeentehuis zelf en waarschijnlijk ook de kosten voor het feest (drankjes en dergelijke), zij beslissen uiteraard zelf hoe groot ze dit feest willen maken. We zijn dus echt op zoek naar mensen die al trouwplannen hebben (maar nog geen datum) en ook wel een beetje budget hebben. Maar zoals ik zei proberen we zoveel mogelijk dingen gratis te regelen, dat kan dus zeker wel veel schelen in vergelijking als ze de bruiloft helemaal zelf moeten betalen. Verder krijgen ze natuurlijk een prachtig videoverslag van hun droombruiloft! Ik denk dat het een unieke kans is en dat het geweldig is om hier aan mee te doen. Qua stijl moet je een beetje denken aan andere NET5 programma’s als Grenzeloos Verliefd, we noemen dat de zogenaamde reality-programma’s. We filmen dus wat er echt op die momenten plaats vindt.

 

De opnames liggen tussen half januari en half maart en de stelletjes volgen we ongeveer 5 dagen met de camera. Zij vertellen bijvoorbeeld over hun ultieme bruiloft en over de partner die andere ideeën heeft over de bruiloft. We zien hoe de kandidaten allebei hun eigen droombruiloft voorbereiden, we gaan dan bijvoorbeeld met de camera mee naar de bruidszaak of we volgen de bruidegom bij het uitzoeken van een geschikte locatie of de ringen. Hoogtepunt is natuurlijk de huwelijksdag zelf. Het lot bepaald dan hoe de dag eruit komt te zien. Gaan we naar de locatie die de bruid heeft bedacht of gaan we naar de locatie van de bruidegom, draagt zij haar eigen gekozen droomjurk of moet ze de jurk dragen die hij heeft uitgekozen…

 

Als de stellen zelf meer vragen hebben dan kan ik deze natuurlijk altijd telefonisch beantwoorden! Als ze zich opgeven (dat kan door te mailen naar welkomopmijnbruiloft@masmedia.tv of door het aanmeldingsformulier in te vullen op http://www.net5.nl/programmas/welkom-op-mijn-bruiloft/overig/meld-je-aan-voor-welkom-op-mijn-bruiloft ) dan gaan ze uiteraard eerst nog een selectieprocedure door.

 

Ik ben erg benieuwd of je geïnteresseerden kunt vinden!

We houden contact,

Groet Loes !

 

Over het programma kun je meer zien via de linken :

http://www.net5.nl/programmas/welkom-op-mijn-bruiloft

 

https://www.youtube.com/watch?v=zQt9bpBCv7Y

 

 

 

 

 

                              DHARMA EVENTS NEDERLAND VERZORGT EVENEMENTEN, FEESTEN EN PARTIJEN, maar levert uiteraard geen stelletjes op maat. De stelletje/koppels melden zich eenvoudig bij óns of dit nu voor een spirituele verloving, - vrijgezellenfeest of – bruiloft is. Wij hebben ons echter zowel in de stellen verdiept als ook in wat wij willen uitdragen met DHARMA EVENTS

 

 

 

Wat bieden wij?

Wij willen met ons aanbod iets geheel nieuws aanbieden, want wij bieden niet alleen de zogenaamde "normale" geweldig leuke en gevarieerde feesten aan, maar je kunt ook kiezen voor een spirituele tint aan uw evenement en/of feest. Kijk gerust eens in ons unieke aanbod voor de mogelijkheden.

Zowel voor bedrijven als particulieren

lever ik volledig maatwerk.

Eens een andere invulling geven aan uw evenement, feest of uw partijtje. Wij zijn er de aangewezen experts in. Bent u dus uitgekeken op een saai feest wat maar niet op gang komt, of alweer diezelfde mensen die aanwezig zijn op uw feest en alweer de zelfde thema’s waar over gesproken wordt.

 

Over mijn visie op relaties:
Hoe een huwelijk normaal verloopt weet iedereen, maar hoe gaat het dan bij een spiritueel koppel?

WAAROM EEN RELATIE OF HUWELIJK VAAK VEEL TE SNEL STUKLOOPT

Het is schokkend, maar waar! Ruim 37.000 mensen vragen per jaar een scheiding aan! 1op de 3 huwelijken mondt uit in een scheiding en dan heb ik het niet eens over de relaties die stuk lopen zonder huwelijk. En wie vragen 9 van de 10 keer deze echtscheidingen aan… Wij dames! Zijn wij zo slecht in het kiezen van de juiste partner?
Vaak gaan mensen een relatie aan omdat ze zich geen compleet mens voelen: de partner moet hun tekorten aanvullen. En als dan de verliefdheid voorbij is, blijkt dat dit niet gewerkt heeft. De partner blijkt toch niet in staat de ander compleet te maken en valt dus tegen. De volgende stap is dan te proberen de ander te veranderen, te verbeteren. Ook dat zal na langere of kortere tijd een heilloze weg blijken te zijn. Hierop lopen veel relaties stuk.

SPIRITUELE KOPPELS DOEN DIT ANDERS:

Ze hebben eerbied voor zichzelf en voor elkaar. Ze aanbidden hun ware zelf, elkaar en het leven. Door die wederzijdse eerbied en aanbidding kan de goddelijke kern in de geliefden zich ontplooien en het wederzijdse respect wekt bij beiden positieve gevoelens op. Beiden worden helemaal “open” voor de kracht en de pracht van de natuur en voor alle natuurelementen. De liefde wordt kosmisch en de geliefden krijgen hart-hart contact met elkaar. Ze delen alles met elkaar, maar ze remmen elkaar niet in hun persoonlijke groei.

Een relatie is een unieke kans een spirituele bruiloft te vieren, of, met andere woorden, de spirituele vereniging tussen twee geliefden te ervaren. Geliefden ontdekken de universele liefde op de meest indringende manier: de liefde tussen de mannelijke en de vrouwelijke archetypen; wat hun seksuele voorkeur ook moge zijn. Deze universele liefde leidt tot eenheid, goddelijke genade en zegen. Deze zegeningen laten het koppel ervaren wat het is om daadwerkelijk EEN te zijn! Het leven van een spiritueel koppel is erop gericht hun liefde alle kansen te geven, in lichamelijk, geestelijk en spiritueel opzicht. Daardoor ontstaat er een ontspannen sfeer waarin spontaniteit en inspiratie alle kans krijgen. Alles wordt gedeeld en er ontstaan steeds nieuwe manieren om de liefde uit te drukken. Ze voelen zich goed en gelukkig samen.

VERNIEUWINGEN IN DE LIEFDE


Zo. Dat klinkt wel heel idyllisch. De werkelijkheid is anders. Het ideaalbeeld van de relatie zoals geliefden zich die voorstelden op het moment dat zij die aangingen, staat maar al te vaak onder druk. Die druk ontstaat door je dagelijkse zorgen, en dat kunnen er een heleboel zijn. Je mag hopen dat je niet alleen staat voor deze dagelijkse zorg. Maar al te vaak blijkt dat net op het moment dat je de ander nodig hebt hij of zij er voor jou niet is of niet kan zijn. Dit voert soms tot het verlangen naar vernieuwing of verandering. Het is een uitdaging en het vereist kracht om relaties voortdurend levend te houden en te vernieuwen. De energie die hiervoor nodig is, heet liefde. We zijn vaak geneigd te denken dat liefde een passieve energie is die je overkomt en waar je van kunt genieten, die niet of nauwelijks bestuurbaar is of oproepbaar is. Deze manier van denken is maar gedeeltelijk waar, want liefde is ook een werkwoord. Je kunt leren om liefdesenergie op te roepen en te besturen. Op dat moment zal deze energie je volledig ten dienste staan en je relatie ten goede komen.

 

MEEDOEN?

DURF JIJ?

DURVEN JULLIE?

 

Wil je meer informatie of wil je je opgeven voor dit geheel verzorgde spirituele huwelijk door de organisatie van DHARMA EVENTS NEDERLAND  in samenwerking met NET 5, bel dan naar 0620558935 of stuur dan een mailtje naar info@centrumdharma.com .

 

Hartegroet en Namaste

                       

 

Asherah van den Berg

www.lesoleill.com

www.everyoneweb.com/dharmaevents

 

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk