Wil je VER-schijnen in 2019?

Herken je dat het uitdagend is om jezelf te laten zien? Je laten zien in je puurste vorm, je eigen stijl, je wijsheid en je creativiteit.

Om daar te geraken moet je door allerhande blokkades:

  1. Wat heb ik te vertellen? Wie zit daar op te wachten?
  2. Ik kan niet goed schrijven (althans dat heb je altijd gehoord)
  3. Daar kan je toch geen geld mee verdienen?
  4. Je hebt een geschiedenis van uitgelachen te worden in je anders-zijn? Gaat dit nu niet weer zijn?
  5. Er zit zoveel in je hoofd en krijg je het er nu uit?

Bij mij was dit net zo. Alleen was de drang om er toch voor te gaan van mij van levensbelang. Het was een opdracht van mijn ziel om door dit proces te gaan. En ik heb het gedaan. Ik heb een magisch boek geschreven over hoe je als vis (kwetsbaar en pleasend teken) je plek kan innemen. Een plek waar het veel harder gespeeld wordt dan een vis gewoon is. Maar los van dat, in de onafhankelijkheid gaan staan en toch verbinden is de les voor iedereen. Maar ik geloof wel dat dit het moeilijkste voor de vis is. Dus als die het kunnen, dan kan iedereen het. Toch?

Ik heb mij laten gaan in mijn creativiteit, spirituele wijsheid, kwetsbaarheid en eigen levensverhalen. Het is een bundel geworden vol inzichten en groeitips, met experten aan het woord en rijmende zinnen. 9 levensthema's worden behandeld. Gaande van identiteit tot geld. Ik heb de talenten van twee anderen vissen ingezet nl voor de layout en de auteursfoto en een ram voor de mooie aquarel tekeningen!

Het is een boek dat kan ingezet worden voor persoonlijke, creatieve en spirituele ontwikkeling. Het is een boek dat een mooi kadootje is voor elke vis die je kent.

Meer informatie vind je op www.devisontrafeld.be of heb je een vraag: blub@devisontrafeld.be

Cathy

"Ik hou ervan dingen te ontrafelen en dit boek intrigeerde me. Zelf ben ik geen vis, maar door dit te lezen heb ik meer inzicht gekregen in de Vissen die rond mij zwemmen. Een meesterwerk vol humor, kwetsbaarheid, vallen en opstaan en tips om door te gaan. Ben je zelf een vis, of ken je er één? Wil je weten hoe vissen ook feniksen kunnen zijn? Hou je van onzinnige grappen en zinnige verhalen? Dan is dit boek een echte aanrader (Annemie Janssens)"
4554023687?profile=original
E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk