Back to network


De intuïtieve geest is een godsgeschenk, en het rationele verstand een trouwe dienaar.
We hebben een maatschappij die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten

Albert Einstein


Wie naar buiten kijkt, droomt
wie naar binnen kijkt, wordt wakker

Carl Jung


Wij zijn geen menselijke wezens die het spirituele ervaren.
Wij zijn spirituele wezens die het menselijke ervaren.

Pierre-Teilhard-de-Chardin

Prev
Next

Het Spiritueel Ondernemers Netwerk biedt inspiratie aan ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die werken aan spirituele groei van zichzelf en hun organisatie, door verbindingen te leggen tussen mensen, organisaties en informatie

Wat vind je hier en waar vind je ons?

Community
Het Spiritueel Ondernemers Netwerk heeft een eigen online community op NING. Met uitgebreide mogelijkheden om jezelf te presenteren en te verbinden met gelijkgestemden. Met blogs, forums, foto's, video, evenementen en meer.
Doe mee, meld je gratis aan.
Groepen
Zoek je een coach, adviseur, reisorganisatie of iemand in een bepaalde sector (zorg, media, bouw, ...) Kijk dan eens in de relevante groep.
Naar: Groepen

Over ons

Deze website ontstond als resultaat van mijn persoonlijke zoektocht naar de achtergrond en praktische betekenis van spiritualiteit en de toepassing daarvan op het werk. Het is voor velen een grote informatiebron geworden. In de loop van de tijd is deze site verder uitgebreid met een online community op NING, LinkedIn en Facebook. Inmiddels zijn er duizenden mensen die hiermee kennis, ervaring en diensten uitwisselen en zich met elkaar verbinden. Periodiek vinden we elkaar ook live in een netwerkbijeenkomst.
Doe je mee?
Ik wens je namens het Spiritueel Ondernemers Netwerk veel succes en inspiratie.
Theo Buijsrogge

Doe mee, meld je gratis aan
>8.000
Leden
sinds 2007
SON op internet
Sinds 2012
NETWERKBIJEENKOMSTEN
>3.000.000
PAGINA'S BEKEKEN

Welkomstgeschenk

Meld je gratis aan bij onze online community en ontvang als welkomstgeschenk een e-boek met samenvattingen van 20 spirituele boeken (totaal ruim 100 pag.!).
(Kijk hier voor de inhoud).

Aanmelden