Gender

Female


Location

Bacs Kiskun


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn kracht is mijn vermogen om goed te kunnen luisteren ... meer-dimensionaal (?) luisteren en voelen ... Hierdoor kan ik simpele verbanden leggen tussen situaties, gedachten, gevoel ... en dat teruggeven aan degene die om coaching vraagt die daardoor een groter inzicht krijgt.


Wat is je website?

http://www.chy-Kara.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Voor mij is spiritualiteit et proces waarbij datgene dat op je pad komt, (signalen uit de natuur, mensen om je heen, situaties waar je aandacht opeens naar uit gaat,) je ergens raakt en je een impuls geeft om vanuit een diep innerlijk weten te kunnen handelen zodat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Een beroepsopleiding voor Eclectische Psychotherapie was de eerste aanzet tot bewuste groei. Daarna zijn er van die waardevolle parels op mijn weg gekomen, (o.a. Tolle, Redfield) waardoor ik instrumenten (bijv. meditatief wandelen ) ging ontwikkelen. Mijn verhuizing naar Hongarije, met alles erop en eraan, naar de rust en de natuur om me heen heeft mijn inzicht doen versterken ... Spiritualiteit is binnen in je ...


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik reik voornamelijk tools aan waarmee degene die mijn begeleiding zoekt kan sleutelen aan zijn of haar waardevolle innerlijke belevingswereld. Hierdoor wordt inzicht verkregen, blokkades opgelost en de weg naar groei open gezet.


Mijn advies/quote aan anderen:

We are the Ones we have been waiting for ... (Hopi uitspraak)