Gender

Male


Location

Amsterdam


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

EszenzZ is een Instituut voor eclectische advisering, training en begeleiding te Amsterdam. We beschikken over het gezondheidscentrum EszenzZ Centre, het eerste centrum in Nederland voor hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Tevens zijn er praktijkruimtes te huur voor therapeuten en begeleiders die in een van de doelgroepen passen. Op dit moment worden er verschillende therapievormen en cursussen aangeboden waaronder de leergang HSP begeleider welke twee maal per jaar start. Neem eens een kijkje op de website.


Wat is je website?

https://www.eszenzz-centre.nl


extra website

https://www.hooggevoelig.eu


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is met beide benen op de grond diegene zijn wie je bedoelt bent te zijn. Het doorzien van wie of wat je werkelijk bent zonder aannames maar door zelfonderzoek/introspectie ontdekken dat je Alles bent wat zich uit in Liefde.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Een belangrijke rol is denken dat een zoektocht erg belangrijk is om te ontdekken wie of wat je bent. Dit om uiteindelijk te doorzien dat de zoektocht niet meer nodig is, maar dat je herkent dat je al dat was waarnaar je al die tijd naar op zoek was.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Bewustwording is de grondstof.


Mijn advies/quote aan anderen:

Neem waar en je bent vrij