Gender

Male


Location

Wellerlooi, Limburg


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talenten: Ik geef trainingen en coaching. Daarnaast ben ik in te zetten als interim-manager. Mijn kwaliteiten heirin zijn o.a.: Humor, mensgericht, spiegelen, doorvragen, Inspireren, Motiveren, confronteren, passie, Resultaat en Pragmatisch


Wat is je website?

https://www.maw-training.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij voornamelijk bewustwording. Bewustwording van mijn handelen, mijn gevoelens, mijn gedachten en daar actief mee aan de slag gaan als het resultaat niet is dat wat ik wil. Het heeft ook te maken met verantwoordelijkheid nemen in je eigen leven en openstaan voor synchroniciteit.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is begonnen in januari 1998, tijdens een training persoonlijke ontwikkeling. Daarin kreeg ik inzage in de werking van de menselijke geest en het Alfa-niveau. Daarna ben ik mijzelf daar verder in gaan ontwikkelen en heb ik heel veel boeken gelezen van o.a. Deepak Chopra, Ouspensky, Neal Donald Walsch, Milton Erickson, Wayne Dyer, Napoleon Hill etc.. Vervolgens vele trainingen in persoonlijke ontwikkeling en sinds 2002 geef ik zelf trainingen en coaching. Dit naar aanleiding van een droom in de nacht van 1 op 2 januari 2001. Daarin stond ik voor een groep mensen training te geven in Persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de week daarna mijn baan als manager bij NUON opgezegd en ben een trainersopleiding gaan volgen en zoals gezegd sinds 2002 ben ik eigen baas met een training- en coachingsbureau.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik train en coach mensen. Daarin maak ik altijd gebruik van 'spiritualiteit'. Dit wordt niet zo direct benoemd, maar het zit er altijd in verwerkt. Bijvoorbeeld met een korte meditatie, of een aparte oefening waaruit blijkt wat de invloed is van ons denken, voelen. Visualisatie oefeningen, helder krijgen wat men écht wil, passie, van Hoofd naar Hart en dan naar HANDelen etc..


Mijn advies/quote aan anderen:

Onmogelijk is geen feit, maar een mening.


Arturo G. Massaro left a comment for Margo de Bruin
"Hoi Margo,

Welkom bij de club.
Leuk je ook hier te mogen ont-moeten.

Ciao en hug,
Arturo"
Mar 31, 2009