Gender

Male


Location

Wellerlooi, Limburg


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn talenten: Ik geef trainingen en coaching. Daarnaast ben ik in te zetten als interim-manager. Mijn kwaliteiten heirin zijn o.a.: Humor, mensgericht, spiegelen, doorvragen, Inspireren, Motiveren, confronteren, passie, Resultaat en Pragmatisch


Wat is je website?

https://www.maw-training.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij voornamelijk bewustwording. Bewustwording van mijn handelen, mijn gevoelens, mijn gedachten en daar actief mee aan de slag gaan als het resultaat niet is dat wat ik wil. Het heeft ook te maken met verantwoordelijkheid nemen in je eigen leven en openstaan voor synchroniciteit.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is begonnen in januari 1998, tijdens een training persoonlijke ontwikkeling. Daarin kreeg ik inzage in de werking van de menselijke geest en het Alfa-niveau. Daarna ben ik mijzelf daar verder in gaan ontwikkelen en heb ik heel veel boeken gelezen van o.a. Deepak Chopra, Ouspensky, Neal Donald Walsch, Milton Erickson, Wayne Dyer, Napoleon Hill etc.. Vervolgens vele trainingen in persoonlijke ontwikkeling en sinds 2002 geef ik zelf trainingen en coaching. Dit naar aanleiding van een droom in de nacht van 1 op 2 januari 2001. Daarin stond ik voor een groep mensen training te geven in Persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de week daarna mijn baan als manager bij NUON opgezegd en ben een trainersopleiding gaan volgen en zoals gezegd sinds 2002 ben ik eigen baas met een training- en coachingsbureau.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik train en coach mensen. Daarin maak ik altijd gebruik van 'spiritualiteit'. Dit wordt niet zo direct benoemd, maar het zit er altijd in verwerkt. Bijvoorbeeld met een korte meditatie, of een aparte oefening waaruit blijkt wat de invloed is van ons denken, voelen. Visualisatie oefeningen, helder krijgen wat men écht wil, passie, van Hoofd naar Hart en dan naar HANDelen etc..


Mijn advies/quote aan anderen:

Onmogelijk is geen feit, maar een mening.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

 • Ik zou je graag nog een vraagje stellen.
  Ik ben momenteel aan het solliciteren, om mij te kunnen onderhouden en verder te kunnen ontwikkelen/ inspireren.

  Bedrijven zoals Arjan van Dijkgroep, Joop vd Ende; kortom musical, entertainment, muziek hebben mij altijd al enorm aangetrokken. Toch trekt het ook in mij om ook de spiritualiteit te vertalen naar mijn werkzaamheden (vandaar dus ook VIEsta)
  Toch blijkt het wat lastiger om evenementenbureau's te vinden die zich mede ook met deze items bezig houden.
  1 daarvan is www.artofevents.nl

  Wellicht weet jij nog bureaus die een mix maken van theater, dans, muziek, spiritualiteit (dus niet alleen lezingen en seminars ed)

  Liefs
  Margo de Bruin
 • Hallo lieve Arturo,

  Wat leuk dat ik je hier tref, met de erg herkenbare foto van de krullenbol;)
  It's a small world after all.
  Hoe is het met je?
  We gaan elkaar nu echt snel een keertje weer-zien...dit jaar wel te verstaan :) Leuk dat ik bij jullie feest aanwezig mag zijn! Ik verheug me erop.

  Lieve groet
  Margo
 • Hi Arturo,

  Klik eens op www.preau.nl
  bij agenda, 1e linkje bovenaan..die training ga ik geven

  Ben benieuwd naar jouw trainingen
  Warme groetjes San

  Ben vaak in limburg..'by the way'
This reply was deleted.