Gender

Female


Location

Kleve, Nordrhein Westfalen


Birthday:

February 7


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

ruim en mild jezelf en eigen mogelijkheden en die van anderen bezien. je verlangen willen leren kennen, het eren als belangrijkste substantie van schepping en het vorm laten krijgen; luisteren naar binnen, verstillen. in je lichaam leven en de waarheid leven die het je leert, in beweging, rust, verstilling, aandacht - alleen en met andere mensen samen.


Wat is je website?

http://yinsidecoaching.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit is een gegeven: weten dat alles en wij allen verbonden zijn. dat geen blad van de boom valt zonder betekenis in het grote geheel en daarom glimlachen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

dit inzicht groeit door kijken naar de resultaten in mijn leven. ik kijk terug naar hoe ik deel aan de creatie ervan heb. vervolgens kies ik welke werking ik verlang te hebben in mijn leven en wat mij daarvoor te doen en te laten staat en zet me daarvoor in, in gedachte woord en daad.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

met lichtheid en liefde de mens volgen die bij mij komt


Mijn advies/quote aan anderen:

follow your bliss


Berna Wellen left a comment on Coaches
"hallo! 
kan/wil iemand mij uitleggen waar ik het bericht van Marianne Langemeijer over het werken met familieopstellingen kan vinden? (kreeg aankondiging hiervan in mn mailbox) dank, berna"
Jan 25, 2012
Berna Wellen left a comment on Coaches
"sorry voor de vergissing mbt tot de datum: ik zie dat de laatste reactie vele pagina's verder stond! 8 dec 2011 is ook al weer een tijdje terug! dus mijn verzoek zie boven blijft hetzelfde. bw"
Jan 16, 2012
Berna Wellen left a comment on Coaches
"zullen we als coaches binnen het spiritueel ondernemers netwerk weer eens wat contact leggen? 2008 (zie boven, laatste bericht hier) is immers al wel héél lang geleden.
schrijf svp waar je in het nieuwe jaar 2012 voor warm loopt. en hoe is het met…"
Jan 16, 2012
Berna Wellen left a comment on Geweldloze Communicatie
"kan iemand mij de communicatiestructuur van deze groep uitleggen? zoals jullie allen kreeg ik in mijn mailbox een (overigens heel interessant) bericht van Eric Ooyevaar over het ego-dieet. ik verwachtte hier in het forum een copie van dat bericht te…"
Jan 16, 2012
Berna Wellen posted a blog post
Ik wil graag mijn verlangen met jullie delen. Mijn verlangen is, dat zich in, op en rond mijn huis en op het land in Piemont (Noord-Italië) een gemeenschap vormt van mensen die zinvol met elkaar wonen en werken en daarin ook andere mensen…
Dec 4, 2011
Berna Wellen left a comment on Boeken
"Zoals ik vaak doe, lees ik ook nu weer de gebruiksaanwijzing pas nadat ik aan de slag ging met een bericht voor deze groep. Vandaar dit bericht op het prikbord, dat thuishoort onder 'Boek:...' Ik ben vandaag nieuw gearriveerd in deze groep en als…"
Dec 3, 2011

Groepen