Location

Nationaal


Birthday:

April 2


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Leren waarachtig en dienstverlenend te zijn. Spiritualiteit concreet maken. Kunnen en mogen leven van spiritualiteit in je werk.


Wat is je website?

http://www.betrouwbaarmedium.nl


extra website

http://www.betrouwbaarmediumkeurmerk.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Alles wat ik aan spiritualiteit denk, voel, weet en ervaar wordt naar een hoger plan gebracht om uiteindelijk handen en voeten te krijgen hier op aarde. Uitgaande van wat is goed voor het grote geheel en niet alleen 'wat is goed voor mij'. Spiritualiteit concreet maken is niet alleen een uitdaging maar een must voor mij.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

het dagelijks leven en alles wat je daarbij tegen komt. Het normale leven met alle situaties en mensen is de grootste toetsing van je spiritualiteit die er is. Waarachtigheid is daarbij mijn drijfveer, vanuit waarachtigheid handel je het meest authentiek.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles: het werk zelf is spiritueel, de intentie, de uitvoering ervan, de motivatie. Zowel werk & privé zijn verweven met spiritualiteit, het is een levenswijze.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wees waarachtig!


Betrouwbaarmedium.nl posted an event

Mar 13, 2013 at 21:00 to Mar 14, 2013 at 1:00

Kasteel Maurick in Vught

Apr 29
Betrouwbaarmedium.nl posted a blog post
Kunnen en mogen leven van een spiritueel beroep is nogal eens een moeilijk verhaal in de spirituele branche.Betrouwbaarmedium.nl heeft een platform neergezet voor een echte professionele beroepsgroep.Er wordt gewerkt uitsluitend met freelancers die…
Dec 27, 2012
Betrouwbaarmedium.nl posted photos
Dec 26, 2012

Groepen