Gender

Female


Location

Hellevoetsluis


Birthday:

August 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als Spiritueel Business Coach begeleid ik sensitieve, zelfbewuste ondernemers in hun persoonlijk transformatie proces en het bouwen aan een succesvolle onderneming. In mijn diensten maak ik gebruik van healing, meditatie & coaching.


Wat is je website?

https://Www.brendawestdorp.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit en spirituele groei betekent heel veel, het is onderdeel van mijn dagelijkse routine en ik werk met een coach aan energetische blokkades. Ik geloof dat mijn ziel een thema heeft gekozen en ik daarin vanaf het begin van mijn aardse leven ervaringen mocht meemaken om lessen te leren, mezelf verder te ontdekken, dichter bij mijn kern te komen en daarmee vervolgens anderen te helpen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat is een heel lang verhaal :) kort: geen makkelijke jeugd, alle emoties en mijn gevoeligheid onderdrukt, depressies, burn-out in 2018, diagnose fibromyalgie. Dit heeft er allemaal toe geleid dat ik mijn proces van ontwaking is begonnen. Sinds half juli 2020 zit ik in een stroomversnelling door verschillende opleidingen - Mindful walk, NLP, hypnotherapie, reiki en andere energie workshop. Heel veel al doorgewerkt, maar sinds Jan 2021 werk ik zelf 1-op-1 met een coach aan mijn diepere lagen en schaduwkanten. Zij speelt een bijzonder rol in mijn ontwikkeling want inmiddels heb ik een echte doorbraak bereikt, terwijl ik die blokkade langer voelde, maar mijn vinger er niet op kon leggen. Inmiddels voel ik diep vertrouwen, vrijheid en zelferkening.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben Spiritueel Business Coach voor sensitieve, zelfbewuste ondernemers die een diepgeworteld verlangen hebben om vanuit intuïtie, gevoel en flow een succesvolle business te runnen. Met behulp van healing & coaching help ik hen hun innerlijke blokkades te doorbreken, echt in hun kracht te gaan staan en hun ware potentieel verder te ontwikkelen met meer overvloed, vrijheid en (zelf)vertrouwen als resultaat - Dit is een hele recente verandering en ga ik komende tijd verder vorm geven, mijn website en sociaal zijn hier nog niet op aangepast 😊


Mijn advies/quote aan anderen:

There is no one like you and that’s your super power!


Brenda Westdorp updated their profile
Jan 16
Brenda Westdorp is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jan 16