Gender

Male


Location

Utrecht


Birthday:

September 23


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Het is mijn diepste wens bij te dragen aan het vormgeven aan een verlichte nieuwe mensheid. Gepassioneerd kies ik ervoor de hele weg te gaan en wie bereid is daarin voor te gaan. In sessies, avonden en workshops creëer ik een lege oordeelvrije ruimte waarin alles mag zijn zoals het is en waarin ik kanaal ben voor een krachtige, transformerende en helende energie. Jou uitnodigen in die ruimte en energie, en, erbij te mogen zijn als jij ervaart wie je werkelijk bent, zie ik als een groot geschenk. Als pionier, gekomen voor de nieuwe tijd, verbind ik mensen in licht en liefde en wijs mensen de weg naar hun diepste kern. Met liefde begeleid ik mensen op de weg naar zelfrealisatie zover als ik daar zelf in geopend ben. De poorten naar de ‘ongeziene’ wereld zwaaien open. Hiermee geef ik vorm aan mijn doel op Aarde.


Wat is je website?

https://www.hethuisvanlicht.nl


extra website

https://www.chrispouw.nl/reader-healer-coach.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het dagelijks leven is spiritueel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf de ontmoeting met mijn levenspartner ben ik gaan zien dat ik verantwoordelijkheid kan nemen voor mij eigen ervaring. Met dat inzicht ben ik op onderzoek uit gegaan en nog steeds ben ik dagelijks verwondert over de voortdurende verdieping van mijn aanwezigheid en bewustzijn.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn praktijk is ontstaan uit mijn eigen zoektocht. Het is het medium waarmee ik vorm kan geven aan mijn diepste wens. Het Huis van Licht is het netwerk dat daaruit voortkomt. Ik creëer een lege ruimte waarin alles mag zijn zoals het is. Het uitnodigen van mensen om die lege ruimte te betreden en erbij te mogen zijn als zij ervaren wie ze werkelijk zijn zie ik als een groot geschenk.


Mijn advies/quote aan anderen:

Dank voor wie je bent!


Chris Pouw commented on Chris Pouw's blog post Activeer het Diamanten Bewustzijn in jouw systeem en wordt een Gouden zuil van Licht
"Lieve Gerda, 
Dank voor je mooie bericht.
De mantel der Liefde bedoel ik hier als een vervorming van wat Liefde werkelijk is. De Mantel die jij bedoelt belichaam ik meer en meer als kanaal voor universele Liefde. Ik merk dat het geen mantel meer is…"
Oct 3, 2013
Gerda Maria Hendrickx commented on Chris Pouw's blog post Activeer het Diamanten Bewustzijn in jouw systeem en wordt een Gouden zuil van Licht
"Lieve Chris,

Ik heb de door jou geposte tekst met stijgende belangstelling gelezen ;-)

Veel van hetgeen jij aanbrengt herken ik vanuit eigen ervaring, al geef ik er totaal andere benamingen aan of al geef ik er vaak helemaal geen benamingen aan.…"
Oct 3, 2013
Chris Pouw posted a blog post
Dit is het moment om de diamant te activeren!Het voorbereidende werk kan binnenkort voltooit worden. De Indigo-, Regenboog- en Kristalkinderen zetten hun pionierswerk voort en krijgen de komende jaren in groten getale het diepste inzicht in hun…
Sep 25, 2013
Chris Pouw left a comment for Suzan Biezeman
"Een grote ruimte gaat open. Wat een rijkdom! Morgen stuur ik je data. Liefs, Chris "
Sep 17, 2012