Gender

Female


Location

Noord Brabant


Birthday:

September 17


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Door therapieën aan te reiken die je het gevoel geven om thuis te zijn in jezelf. Soms lijkt het of je, jezelf niet meer kent, en ben je op zoek naar wie je van oorsprong bent. Je wordt bij Natuur Geneeskunde Plus ondersteunt om spiritueel, energetische weer in balans te zijn dit alles op een geheel natuurlijke manier. We gaan samen kijken naar wat heb jij nodig, hier vinden we de juiste therapie bij die past als een jas. Thuis komen in jezelf.


Wat is je website?

https://www.natuurgeneeskundeplus.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Thuis komen in mezelf en daardoor er te zijn voor anderen door echt te luisteren en te voelen. Zodat ik de ander hierdoor laat weten je bent belangrijk, ik ben blij dat je er bent. Delen van kennis, en de ander ondersteunen in zijn zoektocht naar zichzelf of herstel. Een zijn in het grote geheel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Voor mij is dit heel duidelijk. Na een motorongeluk was ik chronische pijnpatiënt en chronisch vermoeid, klachten die nooit meer over zouden gaan, de reguliere gezondheidszorg had alles gedaan en vertelde dat ik er mee moest leren leven. Wat als dat niet kan. Tijdens de revalidatie kreeg ik een vervangend therapeute die me vroeg of ik anders met de klachten om wilde gaan. Ze gaf me de site om Reiki te gaan doen, en daar begon mijn nieuwe tocht. Mijn zoektocht werd lang en ongelooflijk interessant, steeds opnieuw ervaarde ik dat de juiste studie of workshop voorbij kwam. Ik heb kleine stapjes gemaakt omdat chronisch vermoeid en studeren niet vanzelf gaat, maar ik wist dat veel kleine stapjes uiteindelijk ook een wandeling zijn. Nu kan ik zeggen, ik ben pijnvrij en energiek. Ik ben dankbaar voor wat er gebeurt is en geniet van elke dag, ik zeg mijn leven is een feestje en ik bepaal of er slingers en ballonnen hangen, en leef hier ook naar. En van mij mag iedereen meegenieten.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb nu een praktijk waarin ik iedereen verwelkom die op wat voor manier ook ondersteuning nodig heeft op mentaal en fysiek gebied. Iedereen is welkom.


Mijn advies/quote aan anderen:

Geniet van alles wat je gegeven is in het hier en nu.


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Beste Christien,

    Wat heeeeerlijk dat je nu pijnvrij door het leven kunt gaan en energetisch werkt zoals ik.

    Het doet me deugd dat we gelinkt zijn!!!

    Lieve groeten,

    Margriet

  • Dank je wel, dito. Zonder integriteit kunnen we niet onze energie verhogen. Loslaten van de controle, de angst en onmacht wat daar onder ligt. warme groet,  

This reply was deleted.