Gender

Female


Location

Antwerpen


Birthday:

September 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben behoorlijk intuïtief, ben een ´mensenmens´ en beschik over de gezonde combinatie nieuwsgierigheid en leergierigheid. Ik volgde in korte tijd diverse studies, maar de studie Feng Shui liet me niet meer los. Het verbreedde mijn inzicht in de energie van woningen en hun bewoners. Toch hanteer ik dit principe op ´mijn´ manier vertaald naar Westerse waarden uitgaande vanuit positieve gedachtes en Mind Control, want positieve energie werkt aanstekelijk! Ik ben artistiek (heb veel gewerkt met kunstenaars) en inventief en wat ik breng ligt in het verlengde van mezelf. Ik heb me gespecialiseerd in Healing Environment. Mijn insteek vond dusdanig aansluiting binnen Zorginstellingen, dat ik hier mooie projecten uit mocht verkrijgen. Mijn visie verschijnt met regelmaat in het Blad Zorginstellingen. Voor de grote projecten neem ik een bouwconsulent in de arm en wordt een 3D presentatie voorbereid. Tevens screen ik bedrijven op beleving en ambiance. RELATIEBUREAU Inmiddels ben ik oprichtster en drijvende kracht achter Relatiebureau XClusive Match, het relatiebemiddelingsbureau wat kandidaten persoonlijk screent door intuïtief getrainde consulenten. Specialties: Kunst heeft me altijd geïntrigeerd. Ik heb met kunstenaars samengewerkt en ben Beeldend Coach, wat me geleerd heeft mijn creativiteit verder te ontwikkelen en gevoelens naar beelden te vertalen. Intuïtief ben ik erg sterk. Door mijn HSP (Hoog Sensitiviteit) ben ik extra gevoelig voor indrukken, stemmingen en emoties en kan ik invoelen in personen en situaties.


Wat is je website?

https://www.dayc.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is een bewustzijn van de energetische wereld om ons heen die breder is dan we kunnen omvatten. Het is het uitbouwen van het contact met jezelf door contact te maken met je hogere zelf en op die manier het antwoord op levensvragen vanuit jezelf ofwel je hogere zelf te vinden. Dit in een notedop.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid door een honger aan kennis en het lezen van veel boeken. Daarbij speelde mijn hoogsensitiviteit een rol. Tevens ben ik ervan overtuigd dat de mensen die ons het meest kwetsen of beproeven onze grootste spirituele leermeersters zijn. Zij leren ons op welk gebied we nog geen meester zijn van onze emoties en dus moeten groeien.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Interieur Styling & Feng Shui gericht op Zorginstellingen en Healing Environment. Ik ben gedreven mensen op een breder niveau energetisch bewust te maken. Oprichtster Spiritueel Relatiebureau XClusive Match.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef vanuit Perspectief, niet vanuit Geschiedenis


Margriet Verhulst published events
Apr 29, 2020
Margriet Verhulst left a comment for Bart
"Bart, mag ik vragen of je coach bent of je op spiritueel coaching richt?
Hartelijke groeten,
Margriet"
Oct 31, 2014
Catharijne de Waard replied to Margriet Verhulst's discussion Een voorstelronde! in Zorg
"Hallo allemaal,
 
Ik was al eerder lid, maar heb me eigenlijk nooit behoorlijk voorgesteld. Dus bij deze, ik ben reikitherapeute/master (mét ervaring en HBO medische basiskennis) met de standaard gaven (energie doorgeven, lichaam scannen, aura's…"
Feb 14, 2013
Margriet Verhulst left a comment on Trainers
"Een oproepje:
Namens mijn spiritueel relatiebureau wil ik graag een flirtworkshop organiseren in de provincie Noord Brabant. Hier zijn diverse organisaties voor die een flirt workshop aanbieden, maar aangezien ik ook vanuit spiritualiteit werk, leek…"
Jan 19, 2013
Margriet Verhulst posted a discussion in Mededelingen van leden
Goedemiddag!Allereerst zal ik me even voorstellen....Ik ben oprichtster van een spiritueel relatiebureau. Alle leden ken ik persoonlijk of mijn consulent. Veel leden kampen met onzekerheden, onverwerkt verdriet, een onevenwichtig zelfbeeld enz.. Ook…
Jan 17, 2013
Margriet Verhulst left a comment on Coaches
"Goedemiddag!
Eerst wil ik me even voorstellen....
Ik ben oprichtster van een spiritueel relatiebureau. Alle leden ken ik persoonlijk of mijn consulent. Veel leden kampen met onzekerheden, onverwerkt verdriet, een onevenwichtig zelfbeeld enz.. Ook is…"
Jan 17, 2013
Margriet Verhulst left a comment for Jeannette Harbers
"Hoi Jeanette!
Ik zie dat je in België woonachtig bent.
Mag ik je enthousiasmeren voor een leuke spirituele vacature die je in bijberoep kunt uitoefenen? Kijk maar eens op www.xclusivematch.be onder vacatures.
Je bent welkom!
Hartelijke groeten,…"
Oct 29, 2012
Margriet Verhulst left a comment for Joanna Uiterwijk
"Hoi Joanna,
Ik zie dat je in België woonachtig bent. Ik heb een leuke spirituele vacature die je zelfstandig in bijberoep kunt uitoefenen. Wellicht kun je eens kijken op mijn site www.xclusivematch.be. Je bent welkom!
Hartelijke groeten,
Margriet…"
Oct 29, 2012
Margriet Verhulst left a comment for Els Somers
"Hoi Els,
Ik zie dat je in Antwerpen woonachtig bent. Graag zou ik je wijzen op de site www.xclusivematch.be .Daar staat een leuke vacature op, mocht je interesse hebben of geinteresseerdenhiervoor weten!
Enthousiaste groetjes,
Margriet"
Oct 29, 2012
Patricia Dijkema replied to Margriet Verhulst's discussion Een voorstelronde! in Zorg
"Ik ben Patricia Dijkema.
Help ouders die met hun handen in het haar zitten en zich zorgen maken over de gezondheid van hun baby. Komende event die ik organiseer is een TeleSeminar met het onderwerp:
'Hoe Prenatale Therapie simpel en snel een gewenst…"
May 14, 2012
Margriet Verhulst replied to Margriet Verhulst's discussion Feng Shui Bedrijfsscreening in Directeuren en bestuurders
"Hey Roelof,
Ik had al gereageerd op je berichtje, maar wellicht is dat je ontgaan.
Natuurlijk kunnen we eens praten over een concept samen.
Mijn gegevens staan op www.dayc.nl
Hartelijke groeten,
Margriet Verhulst
0 6 51286166  Roelof Wobben zei:…"
Apr 10, 2012
Margriet Verhulst replied to Margriet Verhulst's discussion Feng Shui Bedrijfsscreening in Directeuren en bestuurders
"Dag Roelof, Het lijkt me leuk om hierover van gedachten te wisselen.
In de zorg ben ik inmiddels behoorlijk actief,
Ik sta er dus altijd voor open.
Op www.dayc.nl vind je mijn gegevens.
Hartelijke groeten,
Margriet Verhulst"
Mar 12, 2012
Roelof Wobben replied to Margriet Verhulst's discussion Feng Shui Bedrijfsscreening in Directeuren en bestuurders
"Hallo Margriet,
Het lijkt me leuk om eens kenniste maken om te bezien hoe je e.e.à. In praktijk brengt. Als eigenaar van Quality Office wil ik op een duurzame wijze kantoren inrichten. Ik heb een aantal klanten in de zorg. Wellicht kunnen we daar…"
Mar 12, 2012
Marga Borghorst replied to Margriet Verhulst's discussion Een voorstelronde! in Zorg
"Hallo allemaal,
Vandaag ben ik lid geworden en ik wil me graag even aan jou voorstellen:
Ik ben Marga Borghorst en heb een praktijk als speltherapeut en spiritueel therapeut in Doesburg. Ik vind het heel mooi om zowel kinderen als volwassenen te…"
Mar 12, 2012
Margriet Verhulst posted a discussion in Zorg
Beste groepsleden! Het lijkt me een goed initiatief om een kleine voorstelronde te doen...Wie ben je?Wat doe je?Wat is de reden dat je bent aangesloten bij deze groep?Wat zoek je?Ik zal van start gaan.....Ik ben Margriet Verhulst en heb me, ondanks…
Feb 23, 2012
Margriet Verhulst left a comment on Spirituele Management Tafel
"Op 8 februari heb ik een samenzijn tussen spirituele naasten om samen te brainstormen wat we voor elkaar kunnen betekenen in een hele brede zin! De gedachtenstorm raast nu al over me heen.... Gelukkig nog geen lawines! Het is GEWELDIG!!! Positieve…"
Jan 25, 2012
More…