Gender

Female


Location

Gelderland


Birthday:

November 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben vooral een passievolle werker en ik vind het belangrijk om de mensen te ondersteunen in hun proces. Daarvoor heb ik een heel bijzonder concept uitgevonden, de spirituele coachingsreizen en andere spirituele vakanties die begeleidt worden door mezelf en collega's. In mijn jarenlange coaching vakanties werk ik met vraagstukken over bewustwording en persoonlijke groei. Mijn ervaring en visie is dat mensen zich openen en groeien wanneer ze zich veilig voelen. Veiligheid ontstaat omdat ik vanuit mijn hart en zachtheid werk. Ik ben respectvol, integer, belangstellend en begripvol. Ik zie telkens weer dat daardoor groepen zich verbonden gaan voelen en elkaar helpen vanuit liefde.


Wat is je website?

http://www.spirituelevakantiereizen.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Mensen en hun ontwikkeling boeien mij al al vanaf mijn kindertijd en niet enkel door mijn eigen ontwikkeling: ik ga ervan uit dat wanneer je met mensen werkt, het belangrijk is jezelf te blijven ontwikkelen op multi niveaus en dimensies. Ik heb buitengewone ervaringen gehad en ik geloof dat we multidimensionale wezens zijn. Ik heb veel opleidingen, therapie,coaching en trainingen gevolgd de afgelopen 30 jaren. Bovendien volg ik nog steeds intervisie gesprekken en blijf ik me ontwikkelen als mens en coach.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Mijn inzicht is in 25 jaar veranderd en zal blijven veranderen. Niks staat op zichzelf en dus is mijn eigen leven een direct voorbeeld van verandering, transformatie en wakker worden. Creativiteit heeft daarin altijd een belangrijke ontdekkende rol gespeeld en dat is nu juist mijn bron die grenzeloos is. Ik ben altijd verwonderd over die eindeloze bron.........


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn eigen spirituele ontwikkeling voel ik mij sterk verbonden met Damanhur in Italië. Damanhur is een ecologische samenleving, gebaseerd op ethische en spirituele waarden. Ik geniet ervan om daar te zijn, geïnspireerd te worden, deel te nemen aan rituelen en programma's en kennis tot me te nemen. De kennis verweef ik in de programma's voor spirituele reizen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef met hart en ziel


Diana Bergsma published events
Apr 29
Diana Bergsma posted a blog post
Liefde ishttp://www.spirituelevakantiereizen.nl/weblog/liefdeJa, liefde is aan een half woord genoeg hebben, wanneer de ander je op een bepaalde plek aanraakt of naar je kijkt en dan weten wat hij of zij wil of bedoelt. Wanneer je de ander ruimte gu…
Jan 8, 2015
Diana Bergsma replied to Johan Blom's discussion Op zoek naar spirituele workshop begeleiders!
"hoi Johan
Ik zou zeker iets kunnen doen met het thema spiegelen. Vanuit mijn bedrijf verzorg ik creatieve spirituele workshops en retraites. De kunst van het spiegelen, spelen en organisatie opstellingen is het spel aan te gaan, de creativiteit opwe…"
Jun 24, 2011

Groepen