Gender

Female


Location

Haarlem


Birthday:

October 29


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik organiseer Teambuildings voor bedrijven waarmee je je medewerkers ECHT met elkaar kan verbinden. Een grote fun factor, maar ook zeker openheid, kwetsbaarheid, complimenten en bewustwording. fun ♡ connect ♡ grow


Wat is je website?

https://www.instagram.com/ellen.vangroeningen/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij het volgende: gewoon je eigen unieke pad bewandelen om te helen. Weer te leven zoals bedoeld is. Je leren los te koppelen van verwachtingen, je ergste angsten en trauma’s onder ogen zien. Jezelf omarmen met alle mooie én minder mooie kanten. Volledige acceptatie. Hierbij leef je vanuit je hart en handel je vanuit liefde. De wereld is zoveel mooier dan we denken!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Jaren geleden ben ik gestart met persoonlijke ontwikkeling omdat ik steeds meer van mezelf verwachtte. Een grote streef naar perfectie. Dit inzicht is een start van iets prachtigs geweest. Ik heb ontzettend veel gedaan op vlak van spiritualiteit. Veel bijzondere processen doorleeft en dit jarenlang actief blijven doorzetten omdat ik merk dat spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling mij een sterker en mooier persoon maakt.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik organiseer Teambuildings voor bedrijven waarmee je je medewerkers ECHT met elkaar kan verbinden. Een grote fun factor, maar ook zeker openheid, kwetsbaarheid, complimenten en bewustwording. Spiritualiteit is binnen het bedrijfsleven soms een 'zweverig woord'. Zelf ben ik niet zweverig, maar gewoon een stoer wijf met wie je kan lachen! Aan mij de taak om spiritualiteit meer in bedrijfsleven te brengen. Laagdrempelig, met een fun factor maar wel doelgericht.


Mijn advies/quote aan anderen:

Word de mooiste versie van jezelf en LEEF!❤️


Ellen van Groeningen posted a status
Hee lieve spirituele ondernemers,

Zojuist heb ik me aangemeld op dit netwerk. Wat leuk om jullie berichten te lezen.

Mijn naam is Ellen en ik woon in Haarlem. Ik organiseer teambuildings voor bedrijven waarin ik medewerker met elkaar verbind.
Het…
Feb 17
Ellen van Groeningen is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Feb 17