Gender

Female


Birthday:

August 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik help je de frequentie bij te stellen en de ruis te verminderen zodat je moeiteloos vanuit je kern kan leven. Minder hoofd, meer BewustZijn en verbinding.


Wat is je website?

https://www.lichtwesennederland.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is voor mij aards zijn en verbinding met alles om je heen ervaren. Geen gezweef, geen verantwoording buiten jezelf plaatsen. Zelf bewustzijn en zelfreflectie zijn mijn stokpaardjes.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door een enorme diversiteit aan ervaringen, uitdagingen met grote intensiteit en vertrouwen in het universum is spiritualiteit wat altijd al deel van mijn bewustzijn was gegroeid in de vorm die ik nu ervaar. Mensen die daarin belangrijk zijn geweest zijn mijn ouders en eigenlijk heeft ieder mooi mens die ik ontmoet heb zijn/haar eigen inbreng gehad, wie nu nog erg belangrijk voor mij is in mijn ontwikkeling is Brian D. Ridgway - mentor en goede vriend.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit IS mijn werk, er is geen scheiding. Of ik nu in de praktijk een intuïtieve behandeling geef, een coaching doe, een begeleidingssessie of online in mijn webshop een blog schrijf... het is allemaal spiritueel. Via de LIVEs op FB elke donderdag deel ik mijn lessen gratis met iedereen die daar aan toe is.


Mijn advies/quote aan anderen:

Adem en hou van jezelf


Erica Hooft is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Jun 20, 2020