Gender

Male


Location

Eindhoven, Noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben Erik Janssen uit Eindhoven en oprichter van Start Connecting, het bureau voor “Authentieke Ontwikkeling”. Waar ga ik voor? Het creëren van een krachtige en duurzame verbinding met mezelf, zelfstandige professionals en professionals in organisaties. Ik beloof ze te helpen om vanuit een sterk bewustzijn hun volledige menselijk potentieel te ontwikkelen, door het inzetten van mijn Authentieke Personal Branding Coaching en Authentieke Ontwikkeling adviezen. Met Start Connecting lever ik mijn bijdrage om het Nieuwe Ondernemen en het Nieuwe Werken te ondersteunen en verder uit te bouwen. Dat doe ik door samen te werken met duurzame partners die open staan voor sociale innovatie en dienstbaar zijn naar de mensen waar ze mee werken in en ten goede van de samenleving. Creativiteit, vitaliteit, integriteit, bevlogenheid, vrijheid en verbondenheid zijn belangrijke waarden die ik in mijn bedrijf laat terug komen. Waar staat mijn logo voor? De Verbinder: Ik laat mensen ontdekken dat ze vanuit een krachtige verbinding met hun innerlijke waarden in het NU, pas echt een leven in overvloed, met zingeving, plezier, succes en geluk kunnen realiseren. Voor Wie? Start Connecting is er voor jou als Zelfstandig Professional, (Sales) Professional, (Sales) Manager, (Commercieel) Directeur, Medewerker om je te ondersteunen op weg naar jouw gewenste realiteit. “Je kunt een ander niets Leren, je kunt hem/haar alleen helpen het in zichzelf te Ontdekken” Start Connecting en een netwerk van samenwerkende Coaches en Partners zijn de Brug die je helpen je dichter bij je levensopdracht te brengen, dus wie je werkelijk wilt ZIJN. Je gaat je Authenticiteit weer ontdekken door de verbinding met jezelf aan te gaan. Jij gaat leren vanuit een krachtig zelfbewustzijn je gewenste realiteit te manifesteren. De beste Coaches en Trainers zullen je ondersteunen om jouw weg te bewandelen op weg om meer succes, geluk, gezondheid en plezier in je leven aan te trekken. Mijn dienstverlening Het organiseren van: Authentiek Personal Branding Workshops Coaching Authentiek Personal Branding Cursus 3 maanden programma Authentiek Personal Branding. Authentieke Organisatieontwikkeling in samenwerking met Partners. WinstMerk Goud Pakket voor Online Positioneren Talentplus® Online Talent ontwikkeling Dashboard. Om jouw ontwikkeling te kunnen monitoren en inzichtelijk te maken werken we met een Online Talenten Dashboard Talentplus®. Start Connecting werkt vanuit de 4 succes V’s voor Zelfstandige Ondernemers en Individuen in Organisaties: 1. Vertrouwen 2. Verantwoordelijkheid 3. Vrijheid 4. Verbinding


Wat is je website?

https://www.startconnecting.nl


extra website

https://www.hands4balance.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verbinding maken met de goddelijke kracht in jezelf en dat te mogen gebruiken in dienstbaarheid en verbondenheid met je naasten.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het leven zelf heeft me hierbij geholpen door vanuit verschillende ervaringen er naar te luisteren en de boodschappen en signalen te leren begrijpen. Verschillende boeken van Eckart Tolle en Neale Donald Walsch en vele ander spirituele boeken. Mijn opleiding shiatsu massage van 2 jaar heeft mij mijn lichaam leren voelen en begrijpen en dat van een ander. De dagelijkse spiegels waar ik in kijk en dat zijn mijn collega's vrienden familie, kinderen , partner, klanten etc. Wereldse gebeurtenissen zoals 911. Verschilende meditaties in groepen en het organiseren va het Wesak lichtfestival al drie jaar op rij. Workshops healing zoals Quantum Touch. Het laten zien in het leven dat ik ook ben wat ik heb geleerd en gevoeld. Vooral mijn partner Sylvia ben ik dankbaar voor haar geduld en onvoorwaardelijke liefde.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen ondersteunen om de kracht uit zichzelf te halen als Coach en manager en als vriend en adviseur. Mezelf verder ontwikkelen om een eigen centrum van Bewustzijnsgroei, Energie en Vitaliteit te starten met mijn partner Sylvia ( heeft al massagepraktijk, zie website van Sylvia )


Mijn advies/quote aan anderen:

Just Be!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments are closed.

Comments

  • Hallo Erik,

    Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nederland o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd. Als je belangstelling/zin hebt ben je van harte welkom. Je kunt je aanmelden via www.creascopie.ning.com. Neem ook eens een kijkje op de website van het centrum www.creascopie.nl

    HARTegroet,
    Jolanda Simons.
This reply was deleted.