Gender

Female


Location

Almere


Birthday:

August 27


Age:

65


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met het nieuwe spirituele beroep voor de 21e eeuw : Creascopist en het Expertisecentrum Creascopie. In 2009 start het Expertisecentrum een eigen creating community, waarbij de Creascopie de basis(ped)agogiek zal vormen. Voor de didactiek Spiraalleren is het Expertisecentrum nog op zoek naar creatief talent die willen aansluiten bij het traject Identity Art. Het Expertisecentrum is op zoek naar mensen in de regio Almere.


Wat is je website?

https://www.creascopie.nl


extra website

https://BreinCodecentrum.ning.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Vorm durven geven aan je diepste innerlijke Zelf, je Inner Child, goddelijke Code of diepste Essentie, je eigen creatieve Geest. Daarnaast betekent spiritualiteit voor mij durven kiezen voor mijn eigen zielsliefde en die van de ander, i.p.v. kiezen voor de angst van het EGO.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door mijn dochter Alinda, een hoog spirtitueel begaafd kind die ik als moeder en wijsgerig pedagoog 21 jaar heb mogen begeleiden en coachen. Zij heeft mij laten (in)zien dat ook ik een hoog spiritueel begaafd zielewezen ben, net zoals iedereen, maar dat velen zich dat nog niet bewust zijn (geworden). Tevens heeft een spirituele reis door de Maya-cultuur mijn diepste herinneringen wakker geschud. Tijdens deze reis heb ik vele spirituele herbelevingen gehad en heb ik weer contact mogen maken met mijn diepste spirituele zielewezen, mijn diepste goddelijke kern. Door mijn werkervaring, opleidingen en creativiteit te synthetiseren met de oude spirituele wijsheid die ik in mij draag als (op)gave, heb ik de Methodiek Creascopie en de Didactiek Spiraalleren ontwikkeld. Beiden zijn als eigen Merk geregistreerd en ondergebracht in het Expertisecentrum Creascopie. Ik ben nu bezig dit vorm te geven in Het BreinCode centrum Almere, een Leer-en Ontwikkelingscentrum wat de ambitie heeft uit te groeien in 2018 tot internationaal Expertisecentrum.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen en organisaties coachen in hun zielsontwikkeling middels de BreinCodemethodiek Creascopie en didactiek Spiraalleren.


Mijn advies/quote aan anderen:

Wij zelf zijn de weg naar ons zelf / Wij zijn het Zelf waarop wij wachten.


Jolanda Simons posted videos
Apr 29, 2020
Jolanda Simons left a comment for Bert Stam
"Dag Bert,

Graag nodig ik je uit voor het BreinCode Centrum. zie www.breincodecentrum.ning.com. We zijn al met een aardige club in Almere. Voel je welkom.

Hartelijke groet,
Jolanda."
Mar 23, 2010
Jolanda Simons left a comment for Linda Hofker
"Dag Linda,

Bedankt voor je spontane reactie. Graag nodig ik je uit voor het BreinCode Centrum. zie www.breincodecentrum.ning.com. We zijn al met een aardige club in Almere. Voel je welkom.

Hartelijke groet,
Jolanda."
Mar 23, 2010
Jolanda Simons left a comment for Rik Lohman
"Dag Rik,

Bedankt voor je spontane reactie. Graag nodig ik je uit voor het BreinCode Centrum. zie www.breincodecentrum.ning.com. We zijn al met een aardige club in Almere. Voel je welkom.

Hartelijke groet,
Jolanda."
Mar 23, 2010
Jolanda Simons left a comment for Chris Soels
"Dag Chris,

Bedankt voor je spontane reactie. Graag nodig ik je uit voor het BreinCode Centrum. zie www.breincodecentrum.ning.com. We zijn al met een aardige club in Almere. Voel je welkom.

Hartelijke groet,
Jolanda."
Mar 23, 2010
Jolanda Simons posted a discussion
Centrum voor BedrijfsKunst is een onderdeel van het BreinCode CentrumAlmere. Vanuit de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen iskomen vast te staan dat bedrijven en organisaties zich ontwikkelenvanuit een eigen uniek spiritueel DNA, de…
Mar 12, 2010
Jolanda Simons left a comment for Lily Rietjens
"Dag Lily,

Fijn dat je komt. Het is in de Therapeutische Tuin van Annette Beerens (adresgegevens zie www.creascopie.ning.com). Zij vraagt een bijdrage van 5 euro voor kofiie/thee etc.Is dit voor jou oke ?

Zie je vanmiddag,
Jolanda."
Mar 12, 2009
Jolanda Simons left a comment for Caroline Groeneveld
"Dag Caroline,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nedrland o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Herman van de Kuit
"Dag Herman,

leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd. Als je…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Jenny Griep
"Dag Jenny,

Leuk je mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd. Als je…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Erik Janssen
"Hallo Erik,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nederland o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd.…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Marjo Boon
"Dag Marjo,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nederland o.a. in Eindhoven. Binnenkort wordt er voor deze community een bijeenkomst georganiseerd. Als…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Jolande van Kempen
"Dag Jolande,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nederland o.a. in Nijmegen. 12 maart a.s. is er een bijeenkomst georganiseerd voor deze community.…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Lily Rietjens
"Dag Lily,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities o.a. in Nijmegen.
12 maart is er een bijeenkomst gepland voor deze community in Nijmegen. Als je…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Marianne Mol
"Dag Marianne,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk.Expertisecentrum Creascopie is in 2009 gestart met het bouwen van creating communities in Nederland, o.a. in Breda. Als je belangstelling/zin hebt sluit je dan aan bij de creating community…"
Mar 10, 2009
Jolanda Simons left a comment for Rosita
"Dag Rosita,

Leuk je te mogen ontmoeten via dit netwerk. Expertisecentrum Creascopie is in 2009 begonnen met het bouwen van creating communities in Nederland , o.a. in Maarssen/Utrecht. Als je belangstelling/zin hebt sluit je dan aan bij de creating…"
Mar 10, 2009
More…