Gender

Female


Location

Weesp, Noord Holland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

zingeving en zakelijkheid met elkaar verbinden, in de vorm van persoonsgerichte trainingen interim- en verandermanagement coaching organisatieadvies


Wat is je website?

http://www.nieuweuitdaging.nu


extra website

http://www.humanessense.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Met beide benen op de grond mijn zakelijkheid te verbinden met mijn innerlijk weten waardoor ik in mijn kracht sta en handel. Verantwoordelijkheid nemen voor mezelf, te leren, stil te staan, meer te leven vanuit mijn hart, blijvend ontwikkelen en te handelen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanuit de thuissituatie (moeder). Spiritualiteit biedt een meerwaarde in mijn leven. Er is meer tussen hemel en aarde en als je uit die bron kunt putten geeft dat vervulling, diepte, warmte, herkenning.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Het integreren van ziel en zakelijkheid. Als mensen hun persoonlijke drijfveren kunnen integreren met hun individuele ontwikkeling in het werk dan groeien motivatie, inspiratie en plezier, hetgeen bepalend is voor het bedrijfsresultaat


Mijn advies/quote aan anderen:

Laat de volmaaktheid los; in alles zit een barst. Zo komt het licht naar binnen.


Estella Seebregts left a comment for Hugo Van Verdegem
"Dag Hugo, de kreet die je zo treft, is niet van mij, maar volgens mij van ene Louise Penney. Het lijkt me dat je de tekst kunt gebruiken. Veel succes met het opstarten van je eigen bedrijf. Het goede komt altijd bovendrijven.
Hartelijke groet,…"
Aug 10, 2009

Groepen