Gender

Female


Location

Oirschot


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Graag wil ik met mijn vele talenten mensen helpen om veel meer uit PR, Marketing en Promotie te halen. Veel mensen hebben of geen tijd voor PR, Marketing en Promotie of zij hebben er vaak geen kennis van en willen zich ook alleen verdiepen waar zij goed in zijn.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Dat ik altijd leef vanuit mijn eigen hart! Mijn hart verteld altijd wat de bedoeling is. De innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling van mijzelf. Het bewust worden van: wie ik ben, wat ik wil en wat ik wil bereiken in mijn leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Al heel lang lees ik veel boeken/tijdschriften over spiritualiteit. Door de reike behandelingen die ik vaak krijg van mijn moeder.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zelf ben ik een ervaren netwerkster met hele goede en vele ideeën, sociaal en enthousiast. Heb een gevoel voor humor, ben flexibel en creatief. Tegelijkertijd heb ik een directe en consequente benadering. Daarnaast ben ik bijzonder initiatiefrijk. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat ik heel goed ben in ideeën te bedenken en netwerken te krijgen en te onderhouden. Ik heb heel erg veel nieuwe interessante en unieke en hele nieuwe ideeën altijd. Ik help graag bedrijven, instellingen, stichtingen, ondernemers en freelancers die werken op het gebied van spiritualiteit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Geef nooit op maar zet altijd door en werk altijd met je talenten!