Gender

Female


Location

oss, noord Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik ben een expert als het gaat om thema's zoals culturele diversiteit in een organisatie (scholen, non-profit organisaties) onder de aandacht brengen. Ik versta daarnaast het ambacht van het coachen goed en heb een aardige kijk op leren en ontwikkelen van medewerkers in een organisatie.


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

spiritualiteit betekent bezinnen en reflecteren. dit heb ik nodig om in de waan van de dag en de hectische maatschappij bij mezelf te blijven. Ik kan dan mijn gedachten ordenen en stilstaan bij wat ik ervaar / voel.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dit inzicht is gegroeid naarmate ik me eerst bewust werd van mijn sterke intuïtie en daarna mijn sensitiviteit in verschillende contexten kon en durfde in te zetten en benutte. Dit heeft mij voordelen opgeleverd, vooral in mijn eigen leren. Mijn opvoeding maar vooral mijn kernkwaliteit hebben mij daarbij geholpen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Zoals eerder is beschreven is de setting waarin ik me bevind van elementair belang er te kunnen zijn. In mijn werk benut ik mijn zintuigen en mijn gevoel heel erg. Ik luister aandachtig en ik benoem wat ik zie, denk en voel. Dit levert met regelmaat verwarrende, mooie én goede resultaten op, zowel voor mezelf als voor mijn omgeving.


Mijn advies/quote aan anderen:

Daar waar geen dynamiek is, wordt niet geleerd.