Gender

Male


Location

Nijmegen, Gelderland


Birthday:

July 29


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ondernemingsplan maken, prognoses e.d. + coaching. Redigeren (van rapporten tot romans). Duurzame technologie (energie, water, transport, land/bosbouw).


Wat is je website?

http://www.uitgeverijmagister.com


extra website

http://www.madeliefzorg.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Verbondenheid, groei in kracht, zelfbeschouwing, respect, natuurbeleving, natuurwezens, prana/orgon, plezier, helen.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

leven en lezen, spirituele zoektochten, regressiesessies, schrijven, seksualiteit, vastlopen, melancholie, magie, schoonheidsbeleving, "leven met de moed der wanhoop", veel mediteren, muziek luisteren.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mensen met psychiatrische problematiek bijstaan. Schrijven en uitgeven van esoterische/spirituele romans, jeugd-fantasy, romans voor volwassenen. Tuinbeleving.


Mijn advies/quote aan anderen:

Mediteer, elke dag twee keer


Ewout Storm van Leeuwen posted a discussion in Mededelingen van leden
Het internet tv station ForYou.nl heeft een interview met mij gemaakt (in twee delen).Onderwerp: natuurwezens, wat ze voor mij betekenen en de 5-delige serie Elfenwoud boeken die ik "ingefluisterd" heb gekregen.Het is te zien met behulp van de…
Jun 23, 2011
Ewout Storm van Leeuwen left a comment on Boeken
"In 2009 ben ik serieus aan mijn uitgeverij Magister gaan werken. Tot nu toe met eigen werk. In september 09 heb ik mijn 5-delige esoterische Fantasy Elfenwoud uitgebracht. Feitelijk voor tieners, maar in de praktijk voor hun (groot)ouders. Een…"
Mar 12, 2010
Ewout Storm van Leeuwen posted a discussion in Mededelingen van leden
Het avontuur van het schrijven, vormgeven en laten drukken wordt nu gevolgd door de spannende vraag: wordt het verkocht? Uitgeverij Magister is hiervoor opgericht met het oogmerk een professionele uitgeverij te worden voor esoterische en spirituele…
Oct 7, 2009

Groepen