Gender

Male


Birthday:

April 25


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Schijven van korte verhalen en boeken. Veel verhalen hebben een spirituele grondslag.


Wat is je website?

http://`www.mathijshulster.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Een zelf-bewust en vrij mens zijn. Wanneer levensenergie onbelemmerd stroomt vindt een mens gezondheid op elk vlak: gedachte, woord, daad, en uiteindelijk in zijn levenssituatie en de samenleving.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb van alle kanten inzichten gekregen. Belangrijke mensen waren/ zijn daarin: Eckhart Tolle, Ghandi, Mansukh Patel, Joel Osteen, en vele anderen. Maar het belangrijkste beschouw ik de snaar die wordt geraakt als ik inspiratie van mensen ontvang en uitwissel. Die snaar is cultuurloos en vrij, van en voor iedereen en onbeperkt toegankelijk.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik werk als fysiotherapeut en coach en inspireer daarin mensen om een gezonde leefstijl te krijgen. Daarnaast schrijf ik korte en lange verhalen en boeken met een spirituele grondslag, en artikelen over metafysica/ spiritualiteit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Aanvaard het wonder, en het zal van jou zijn


Mathijs Hulster replied to Reynold A. Chandansingh's discussion De belangrijkste opgave van leiderschap
"Dag Raynold,
Het is alweer een poos geleden... maar ik wilde je nog laten weten dat ik je artikel gelezen heb. Zeker heel waardevol. Goed voelen/beseffen wat het is dat je wilt is belangrijk. Handvatten bieden houvast, ze kunnen je dichter bij de…"
May 5, 2011
Mathijs Hulster replied to Mathijs Hulster's discussion Boek: De Vrije Wereld - kinderboek in Boeken
"De Vrije Wereld is uitgegeven bij uitgeverij Free Musketeers. Daar ben ik hartstikke blij om! Ondertussen ben ik bezig met boek 2, dat al aardig vordert.
 
De Vrije Wereld
ISBN: 978-90-484-1791-9
Paperback, 251 pgn.
Prijs: 19,95 euro.
 …"
May 4, 2011
Mathijs Hulster replied to Reynold A. Chandansingh's discussion De belangrijkste opgave van leiderschap
"Heel belangrijk onderwerp Reynold, zeker niet alleen voor mensen in leidinggevende funkties. Voor mij betekent leiderschap dat je alleen zuivere bedoelingen hebt met je handelingen. Algemeen gesproken: het stimuleren van zelfbewustzijn bij jezelf en…"
Nov 7, 2010
Mathijs Hulster posted a discussion in Boeken
'De Vrije Wereld' is een kind- en jeugdverhaal (vanaf 10 jaar) waarin het meisje Jessy haar weg moet zien te vinden in een andere wereld. Hoe magisch enwonderlijk deze Vrije Wereld ook is, het is haar diepste wens weer thuiste komen. Met haar…
Nov 3, 2010

Groepen