Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

March 16


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Luisterend oor en feedback geven bij nieuwe initiatieven. Brainstormen en delen. Iemands eigen levensverhaal in het licht te zien van de Reis van de Held.


Wat is je website?

https://gezondheidsbevordering.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Me verbonden voelen met een groter geheel. Luisteren naar de stem van mijn Hart. Het vrouwelijke op aarde zetten. 'Don't ask what the country can do for you, ask what you can do for the country'. Plezier en zin ervaren in de dingen die ik doe. Invulling geven aan mijn grootmoederschap!


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Geboren in het weidse Groninger land waar de lucht bezield was en ik lang kind kon zijn. Heel veel ontmoetingen met mensen. Zieke kinderen, barende vrouwen, therapeutische settingen. Een echtscheiding, mijn kinderen. Steiner en Jung, schilderen van mandala's. Workshops geven. Pelgrimeren. Te veel om op te noemen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Mijn bezieling in mijn werk is erop gericht de ander(en) op een wijze te begeleiden zodat hij of zij zich gehoord en gezien voelt en van daaruit mag worden wie hij of zij in wezen al is. Ik gebruik het woord spiritualiteit niet vaak, ik werk liever aan verbindingen.


Mijn advies/quote aan anderen:

Ken U Zelve. En Ge zult de wereld kennen!


Frouwke Ipema left a comment for John Schmeitz
"Ha John
Hartelijke groet van Frouwke"
Dec 4, 2012
Frouwke Ipema commented on Theo Buijsrogge's blog post Mijn pelgrimstocht naar Maasbracht, over loslaten, synchroniciteit en overvloed
"Dankje voor het delen van je ervaringen op deze pelgrimstocht.
Je roept de pelgrim in mij hiermee op!"
Nov 2, 2012
Frouwke Ipema left a comment for Alan Carmen Tjon
"Hallo Carmen. Leuk om je na onze gezamenlijke 'Reis van de held' je hier weer tegen te komen. Dank voor je warme opmerkingen n.a.v. mijn verslag. Hartelijke groet Frouwke"
Apr 21, 2011