Gender

Female


Location

Utrecht


Birthday:

December 27


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik wil mijn intuitieve en coachende talenten inzetten voor medewerkers in de zorg om hun talenten te (her)vinden zodat zij met veel passie verder kunnen werken. Tevens heb ik veel ervaring in het begeleiden van mensen en hun naasten in het stervensproces. Hen zou ik graag willen begeleiden voor, tijdens en na het sterfproces om het einde van het leven mooi te maken


Wat is je website?

https://www.mijntijdvoordezorg.nl/categorie/Gerda/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het leven ervaren vanuit je diepste bewustzijn en vanuit die ervaring leven. Ervaren dat je deel uitmaakt van een groter geheel en daarnaar leven. Leven in het hier en nu. Dat brengt bezieling in mijn leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik ben me van jongs af aan al bewust van mijn 'zeker weten gevoel'. Mensen kan ik heel goed aanvoelen, vaak eerder dan dat zij zich zelf bewust zijn van bepaalde gevoelens. Het werken in de zorg en aan clienten te voelen dat zij gingen sterven, maakte dat ik de client en hun naasten hierin goed kan begeleiden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

IK werk met passie en heb ook voor spiritualiteit, het leven in het nu. Ik bespreek dit veel met collega's en clienten en zie dat zij daardoor meer open staan voor hun eigen geest en voor die van anderen. Minder onbegrip naar anderen toe, minder oordelen en positief kijken naar clienten en collega's is hier het gevolg van. Prachtig en mooi om te kunnen doen!


Mijn advies/quote aan anderen:

OMA (oordeel, mening, aanname) thuislaten en OEN (open, eerlijk en nieuwsgierig) meenemen.


Gerda Kamp left a comment for marleen brants
"Hallo Marleen
 
Wat heb je toch een mooie website! Heeft iemand jou geholpen met het opzetten en het maken van de teksten??
 
Leuk dat je me hier kwam opzoeken"
Apr 21, 2011