Gender

Female


Location

Geleen


Birthday:

October 1


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Trainingen geven in Leiderschap en communicatie op een unieke wijze, waarbij honden ons feedback geven en ons inzicht helpen geven in de kwaliteiten van een ieder. Het Enneagram gebruiken als prachtig middel om zelfinzicht te verkrijgen, je ego te leren loslaten, en je spirituele groeipad te ontdekken.


Wat is je website?

http://www.kernreflect.nl


extra website

http://www.kernreflect.be


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent de weg naar zelfontplooiing. Een weg in levenskunst. Stapje voor stapje leren onszelf een weg door het leven te banen en daarbij gebruik makend van de kosmische wetten die het leven ons biedt. Spiritualiteit is ook in het NU leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door veel persoonlijk werk te doen. Opleidingen in lichaamswerk, bio energetica, enneagram, Transactionele Analyse, Systeemisch werken. En door veel boeken te lezen en spirituele mensen om mij heen. Vriendinnen, vrienden, therapeuten, coaches, trainers, etc.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Veel. Juist door het werken met honden en mensen leer ik continu opnieuw loslaten en overgeven aan dat wat er ontstaat en heeft te ontstaan. Werken met twee voeten op de grond in een hoger bewustzijnsveld.


Mijn advies/quote aan anderen:

LEEF, DROOM en DOE! Ontdek en ervaar wat je ziel wil leren.


Gerja Westerhof posted an event

Jun 17, 2012 to Jun 18, 2012

Hoeve De Knol

Apr 29
Gerja Westerhof replied to Bas de Kruyff's discussion Het boek Systemisch Leiderschap - over de wortels van hoge bomen in Mededelingen van leden
"Dit ziet er heel interessant uit Bas!"
Nov 11, 2013
Gerja Westerhof posted a discussion in Mededelingen van leden
Loop jij weleens aan tegen patronen die vaker in je leven terug keren? In relaties, je gezin of op het werk? Zou je graag verder willen groeien en belemmerende patronen doorbreken? Voel je je weleens alleen in de hele zoektocht die 'leven' heet?Hoe…
Nov 5, 2013
Gerja Westerhof posted discussions
Sep 26, 2013