Gender

Female


Location

Haarlem


Birthday:

June 10


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Met mijn levenservaring, studie op het gebied van zelfontwikkeling en integrale menswetenschappen, inzichten in voeding in relatie tot meerdere levensaspecten, kan ik anderen inspireren, coachen of feedback geven.


Wat is je website?

https://www.visie-in-voeding.nl


extra website

https://www.vitaalbewustzijn.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Er zijn meerdere definities voor het begrip spiritualiteit, die ik in dit moment samenvat als: de beleving van het immateriele leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Op zoek naar levenskwaliteit, voerde mijn pad van ervaringen langs inspiratoren met inzichten t.a.v. universele wetten, psychologische kennis en persoonlijke ontwikkeling. Inspiratie die ik continu heb afgestemd op mijn persoonlijke beleving.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn leven is er bijna geen sprake van een scheiding tussen persoonlijk en werkzaam leven. Ik wens mijn ziel te belichamen en mijn lichaam te bezielen en mensen te inspireren en begeleiden richting een natuurlijke levenswijze.


Mijn advies/quote aan anderen:

Alles van werkelijke waarde heeft tijd, zorg en aandacht nodig


Giovanna Gomersbach posted an event

Jan 20, 2013 from 17:30 to 20:30

Paul Van Dillen's Kookwinkel te Utrecht

Apr 29, 2020
Michelle Oey replied to Giovanna Gomersbach's discussion BodyMind & Voeding in Coaches
"Ik roep het al jaren dat onze manier van eten (en drinken) invloed heeft op onze state of mind en onze geestelijke gezondheid. En dan heb ik het niet alleen over koffie, thee en drank.
Een hele tijd terug zijn mijn partner en ik overgestapt op…"
Jul 8, 2015
Giovanna Gomersbach posted a blog post
Ik maak van deze gelegenheid gebruik om te verwijzen naar de blogs die ik al heb te onderhouden (en die ik de komende tijd wens te gaan samenvoegen).Zij staan op de volgende websites:www.vitaalbewustzijn.nlwww.visie-in-voeding.nlwww.k-eten.nl
Jan 15, 2013
Giovanna Gomersbach posted a discussion in Coaches
Mijn eindexamen scriptie in de opleiding psychosociaal begeleider (ofwel Coach & Counsellor) betrof mijn onderzoek naar de eenheid van lichaam en geest en de rol van voeding hierin. Dit onderwerp werd niet bepaald positief ontvangen door de leiding…
Jan 15, 2013

Groepen