Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Voor mij betekent de Magie van het Sjamanisme toepassen hetzelfde als “Liefde omzetten in actie”  Het sjamanisme ontdekken , ruim 20 jaar geleden,  was als een thuiskomen. Het bracht mij ervaringsgerichte wijsheden en technieken die ik gretig tot me nam. In mijn  ontmoetingen met vaardige sjamanen, medicijnmannen en -vrouwen, ontving ik zulke waardevolle gereedschappen die mijn leven volledig veranderden. Het is nu mijn passie om de meest waardevolle gereedschappen met jou te delen om Rust, Vrede, Harmonie en Schoonheid te herstellen , waar nodig,  en ik heb een groot verlangen jou te helpen om het beste uit jezelf te halen.

Ik werk graag met mensen die zich het sjamanisme eigen willen maken en niet bang zijn om naar zichzelf te kijken. Enerzijds om de confrontatie aan te durven gaan met enige beperkende overtuigingen ( van schaamte , schuld of machteloosheid) die in het verleden zijn opgedaan om deze te transformeren.

En anderzijds om je te helpen jouw oorspronkelijke geboorterecht weer op te eisen, jouw Tuin van Eden terug te vinden en de vele schatten en talenten van Liefde, Overvloed en Creativiteit terug te halen en deze in te zetten in je dagelijkse leven. Het is mijn passie jou daarin te bekrachtigen!


Wat is je website?

https://4windsenergy.com


extra website

https://online.4windsenergy.com/


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het belichamen van meer liefde. Thuiskomen in je lijf en op de aarde. 


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

 Het sjamanisme heeft de kloof tussen het spirituele en het dagelijkse leven weten te overbruggen. Mijn opleiding en training bij diverse leraren hebben mij die waardevolle gereedschappen en ervaringen gegeven. De huidige tijd en de crisis laten zien hoe wij niet alleen als individu, maar ook als collectief geheel kampen met een groot zielsverlies. Het belang om dat allereerst voor onszelf weer te herstellen zal een uitwerking hebben op het geheel. Een crisis is een mogelijkheid en een kans om het leven anders in te richten. Door een crisis krijgt de ziel de kans door te breken waardoor we de mogelijkheid krijgen om dingen te bekijken vanuit een ander perspectief. Een perspectief dat eerder nieuwe mogelijkheden en kansen ziet om van te kunnen leren en te ontwikkelen dan verslagenheid , machteloosheid of slachtofferschap.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben als "Earthkeeper" een gepassioneerd mentor en facilitator.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als sjamanistisch healer en in 2004 voltooide ik de beroepsopleiding " Healing the Lightbody" bij " The Four Winds Society " o.l.v. Alberto Villoldo en Linda Fitch. Hier assisteerde ik van 2007 tot en met 2011 bij The Four Winds Society trainingen in Engeland, Duitsland en Nederland en bij Spirit Of The Inka-trainingen in Engeland en Roemenie.

Naast de individuele aangeboden healing sessies en Munay Ki Inwijdingen in mijn praktijk verzorgt ik ook sinds 2008 de jaartrainingen Het Medicijnwiel, Sjamanistische Healing in de Energy Healing Circle, Schaduwwerk en Het Bewust Sterven-Bewust Leven programma.
Tevens ben ik als Womb Awakening Mentor actief bij The Fountain of Life.


Mijn advies/quote aan anderen:

voor het nieuwe jaar 2022: "Haal alle macht die je aan anderen hebt weggegeven, of die anderen van jou hebben afgenomen terug"


Gwen 4Windsenergy liked Mirjam Schouten BASc.'s blog post Fabrieksmatig geproduceerd Citroenzuur, kanker, Bill Gates en PFIZER
Dec 31, 2021
Gwen 4Windsenergy posted a blog post
Op een dagWist je eindelijkWat je te doen stondEn begon je.Ookal schreeuwdende stemmen om je heenhun slechte adviezenOokal begon het hele huis te schudden op zijn grondvestenEn ookal voelde jede oude ruk aan je enkels“Breng mijn leven op orde!",riep…
Jan 29, 2013

Groepen