Gender

Female


Location

Masterton


Birthday:

April 11


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Healing Touch, luister oor, wiggelroede lopen/land metingen, Forest school curriculum, poppenkast vehaaltjes, fermenteren en nog veel meer.


Wat is je website?

https://New Forest school op facebook


extra website

https://New Forest Community


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het toe laten, het over geven aan gevoelens van pure bliss, van een openheid die iedere cell van je lichaam berijkt. Mediteren voor alles wat doordrongen is van het goede, van zuiverheid. Studie en gelijk gestemden by elkaar brengen om spiritualiteit te versterken.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Vanaf 2000 kreeg ik geleidelijk meer en meer momenten van verlichting die eerst onverwachts bij me binnen kwamen maar nu kan ik het zelf oproepen.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik ben deel van een kleine groep die iedere ochtend om 7 uur tot 8.15 am op Zoom bij elkaar komen, om te mediteren en werk te verichten dat co-creatively is samen gesteld. Wij zijn met 12 mensen en dat was genoeg gedurende de afgelopen 2.5 jaar om bij te hebben gedragen aan de fundeering van verniewingen die er aan komen. Ik ben de enigste Nederlander, de anderen zijn allemaal NZders. Het heet "The School of Planetary and Divine Union" en is nergens te vinden op het WWW


Mijn advies/quote aan anderen:

Maak dankbaarheid de basis van je dagelijks leven.


Hella Coenen is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Sep 9, 2022