Gender

Female


Location

Utrecht


Birthday:

August 30


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Mijn grootste talenten zijn: gevoel, intuitie en inzicht in mensen en relaties. Hiermee breng ik mensen meer bij hun gevoel en hun essentie, zodat ze doen waar ze plezier in hebben en gelukkiger leven. En dat alles in harmonie met zichzelf en hun omgeving. Ik weet mensen naar de stilte in zichzelf te brengen en weer naar de beweging naar buiten.


Wat is je website?

http://www.almacorazon.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit is heel belangrijk voor mijn leven en mijn werk. Het is voor mij de essentie van het menselijke bestaan. Het is het besef dat je meer bent dan een pakketje vlees met botten en organen of een robot met een computer in je hoofd die je kunt besturen. Spiritualiteit staat voor mij voor groei en ontwikkeling, niet alleen van je lichaam van baby tot volwassene, maar ook als ziel van jonge tot oude ziel met veel ervaring. Dit alles wel in balans.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Ik heb een opleiding en werk gehad vooral gericht op hersenwerk. Mijn menselijke en gevoelskant kwamen hierbij onvoldoende aan bod. Ik ben me toen gaan ontwikkelen op het gebied van coaching en counselling en spirituele ontwikkeling. Nu probeer ik alles meer in balans te doen. Mijn lichaam gaf en geeft nog steeds aan wanneer ik niet in balans ben, een wijze raadgever.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Spiritualiteit is de rode draad in mijn werk. De naam van mijn bedrijf is Alma Corazon en betekent hart en ziel in het spaans. Ik werk met hart en ziel en breng mensen bij hùn hart en ziel.


Mijn advies/quote aan anderen:

Blijf het kind zien in jezelf en de ander en ga samen spelen


Helma Eijck posted an event

Jan 23, 2012 at 21:30 to Jan 24, 2012 at 0:15

Leusden

Apr 29
Helma Eijck replied to Paul Fedder's discussion Maak jij je Dromen waar door Doelen te stellen? Of laat jij leiden door je Ziel?
"Hallo Allemaal,

Ik ben net lid van deze groep en ik vind het leuk en boeiend om te lezen hoe jullie hier in staan en hoe jullie dat verwoorden. In mijn optiek zijn dromen boodschappen van de ziel, dus is het logisch voor mij om te luisteren naar…"
Jan 2, 2010
Helma Eijck replied to Wonieka A. Meuter's discussion Helpen? in Geweldloze Communicatie
"Hallo Wonieka,

Ik denk dat iedere therapeut of coach het wel herkent, het "helperssyndroom". Ik (her)ken het in ieder geval wel. Het heeft veel te maken met je aard en de rol die hebt leren aanemen van jongsaf aan. Mijn vader was een enorme helper,…"
Jan 2, 2010

Groepen