Gender

Female


Location

Zuidholland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Publicura bied de volgend diensten op het platform: on- en offline trainingen, workshops, coaching, therapie, healing, lezing, spreker, behandeling, tarot- en inspiratiekaarten, boeken, meditatie cd's.


Wat is je website?

https://publicura.nl


extra website

https://libricura.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven met zuivere intenties! En om WAKKER te leren leven door contact te maken met je diepste zelf en van daaruit te leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het leven zelf wees mij de weg. Het gaf me alle inzichten en diverse bewustzijnsgroei mogelijkheden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles!! Het platform voor zelf ontwikkeling is er voor gemaakt om je op allerlei mogelijkheden (spiritueel) verder te ontwikkelen. Ik hoop hiermee dat mensen zich meer verbonden gaan voelen. Op Publicura kun je producten en diensten vinden die je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. de producten en diensten kunnen je helpen te groeien naar een hoger bewustzijnsniveau, een betere gezondheid en helpen je diepere inzichten en oplossingen te vinden op veel gebieden. Ik breng hier ondernemers die dit aanbieden samen met de cliënten en kopers.


Mijn advies/quote aan anderen:

Liefde overwint alles!!!


Ilonka van den Ancker posted an event

Jan 9, 2022 at 10:00 to Jan 23, 2022 at 10:00

Ciroz Rozenburg

Dec 30, 2021
Ilonka van den Ancker left a comment on Boeken
"Mijn boek het Energisme is nu beschikbaar via Publicuravoorkant-energisme.pngEen boek dat je vertelt over de verbinding die er is tussen alles dat leeft.Een energieveld dat bepaalt hoe wij in het leven staan en ervoor zorgt dat we allemaal een…"
Oct 31, 2018
Ilonka van den Ancker left a comment for Nus Aipassa
"Beste Nus, Wat mooi, de start van je eigen parktijk! Een mooie en spannende tijd. Ik wens je er heel veel succes mee toe! "
Jun 8, 2018
Ilonka van den Ancker replied to Theo Buijsrogge's discussion Klavertje 4 gevonden, overtuiging, zeker weten of voorgevoel?
"in 2012 verhuisde ik na een zeer moelijke tijd. Een gedwongen verhuizng, maar het huis voelde goed. Ik had er een tuintje bij en daar stond zowaar een klavertje 4! Ik wist toen dat hier het geluk mij zou toekomen. Langzaam krabbelde ik weer op en…"
Jun 8, 2018
Ilonka van den Ancker left a comment for Nus Aipassa
"Beste Nus,
Dank je wel voor de vriendschap. Ik hoop dat je ook als ondernemer wilt komen op Publicura."
Jun 8, 2018
Ilonka van den Ancker left a comment on Boeken
"Ik heb me hier aangemeld vanwege 2 redenen: de eerste is dat ik zelf een boek geschreven heb: het Energisme, dat binnenkort te koop komt en het gaat over het energieveld dat er om en in ons is en hoe dit ons leven bepaald. Ik sla in dit boek een…"
Jun 7, 2018

Groepen