Gender

Female


Location

Zuidholland


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Publicura bied de volgend diensten op het platform: on- en offline trainingen, workshops, coaching, therapie, healing, lezing, spreker, behandeling, tarot- en inspiratiekaarten, boeken, meditatie cd's.


Wat is je website?

http://publicura.nl


extra website

http://libricura.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Leven met zuivere intenties! En om WAKKER te leren leven door contact te maken met je diepste zelf en van daaruit te leven.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Het leven zelf wees mij de weg. Het gaf me alle inzichten en diverse bewustzijnsgroei mogelijkheden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Alles!! Het platform voor zelf ontwikkeling is er voor gemaakt om je op allerlei mogelijkheden (spiritueel) verder te ontwikkelen. Ik hoop hiermee dat mensen zich meer verbonden gaan voelen. Op Publicura kun je producten en diensten vinden die je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. de producten en diensten kunnen je helpen te groeien naar een hoger bewustzijnsniveau, een betere gezondheid en helpen je diepere inzichten en oplossingen te vinden op veel gebieden. Ik breng hier ondernemers die dit aanbieden samen met de cliënten en kopers.


Mijn advies/quote aan anderen:

Liefde overwint alles!!!


You need to be a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk to add comments!

Join Spiritueel Ondernemers Netwerk

Comments

  • Hallo Ilonka,

    Dank je wel voor snelle reactie. We hebben recentelijk nog contact gehad. En ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven op welk manier dan ook.

    Natuurlijk heb ik over jouw platform nagedacht, maar momenteel even niet vanwege de start van mijn eigen praktijk jongstleden. Ik zal zeker contact met je opnemen als het zover is.

    Fijne dag en tot schrijvens,

    Hartelijke groet, Nus.

This reply was deleted.

Groepen