Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

April 5


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb van spiritualiteit mijn bedrijf gemaakt, en ik train professionals om contact te maken met hun bronnen, en de hieruit verkregen inspiratie te vertalen naar concrete doelen/ visies voor werk en privé situatie. Ik combineer zowel moderne psychologische technieken (bv NLP) met zeer oude westerse spirituele technieken.


Wat is je website?

https://www.templeofstarlight.eu


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Het is mijn leven. Ik ben er fulltime mee bezig, en heb er mijn beroep van gemaakt. De kern van mijn activiteiten is dat de splitsing tussen spirit en materie slechts schijn is, wanneer je je geest traint volgens bepaalde methoden.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Door de traditie van adepten waarin ik ben 'grootgebracht' en waarin ik geinitieerd ben, in de traditie waarvan ik ook lineage-holder ben.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Ik heb een 15-jarige opleiding gehad in de UK aan een spirituele school, en na afloop van mijn opleiding ben ik hier in Nederland eenzelfde soort organisatie gestart. De school draait inmiddels vanaf 2006 geheel zelfstandig.


Mijn advies/quote aan anderen:

Energy follows Thought


Ina Cüsters-van Bergen replied to Johan Blom's discussion Op zoek naar spirituele workshop begeleiders!
"Wat een schitterend initiatief. Ik zou kunnen ingaan op het thema 'het onbewuste bewust maken'. Ik heb een scala aan methodieken tot mijn beschikking hiervoor.

Mijn dagelijks werk is het trainen van professionals die contact willen maken met hun…"
Jun 24, 2011
Ina Cüsters-van Bergen replied to Michel Bos's discussion Hoe breng ik Business Spiritualiteit als gewone werktaal. Hoe maak ik verbinding.
"Interessant initiatief. Het allereerste wat ik me afvraag is hoe spiritualiteit gedefinieerd wordt? In mijn woordenboek betekent dat, dat je een 'hoger' doel dient. Wat is dat 'hoger' dan precies? Ook dat is niet eenduidig. Voor de een kan het zijn…"
Jun 14, 2011
Ina Cüsters-van Bergen replied to Bert-Jan Wiegeraad's discussion Probeer niet succesvol te worden
"Dhr Wiegeraad haalt een visie aan waarin veel spirituele mensen zich zullen herkennen. Ik lees ook in de reacties dat veel mensen dit mooi vinden. Mooi is het zeker, maar ik heb nog een paar aanvullingen ...
 
Er bestaat zoiets als de 'Magie van het…"
Jun 14, 2011