Gender

Female


Location

Oss, Noord-Brabant


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Ik heb de opleiding HBO psychologie gedaan, gevolgd door een post-HBO opleiding coachen met hart en ziel, Ik begeleid nu mensen met problemen op gebied van zingeving, hooggevoeligheid en verbinding tussen gevoel en verstand.


Wat is je website?

https://www.emotivo.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit maakt deel uit van mijn dagelijkes leven. Ik ben me er meer en meer bewust van en kom ook steeds verder in mijn eigen ontwikkeling.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Dat inzicht groeit met de jaren en daarbij hebben heel veel mensen en gebeurtenissen een rol gespeelt. Ik heb me inmiddels verdiept in verschillende onderdelen van spiritualiteit, het begint langzaamaan een geheel te worden.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

In mijn werk ga ik uit van de kracht van de client. Hij of zij weet precies wat goed voor hem/haar is, hij hoeft het zich alleen maar weer te herinneren. Ik maak tijdens de sessies gebruik van oa kaarten (tarot, ontdekkaarten). Maar ik maak vooral gebruik van mijn intuitie.


Mijn advies/quote aan anderen:

Leef je eigen leven!


Ingrid Janssen posted an event

Apr 9, 2010 at 21:30 to Apr 10, 2010 at 0:00

Bij u thuis, of in mijn praktijk

Apr 29, 2020
Ingrid Janssen posted a discussion in Coaches
Leuk dat ik me hier aan kan sluiten bij collega coaches! Ik werk zelf als coach met hart en ziel in mijn eigen praktijk en ik wilde jullie even op de hoogte brengen van een nieuw intiatief dat ik van harte ondersteun.Een collega coach, Monique van…
Jun 8, 2010
Ingrid Janssen replied to Renilde Huizenga's discussion Wie wil wat vertellen over spirituele kracht in ruil voor gezellige middag??
"Hoi Renilde,

Ik ben nu pas net aangesloten bij dit netwerk en dus veel te laat voor jouw bijeenkomst, maar ik ben nieuwsgierig hoe de middag geweest is? Was het gezellig en inspirerend? Wat een goed idee trouwens om zoiets te organiseren!

Groetjes…"
Aug 11, 2009

Groepen