Gender

Female


Location

Rotterdam


Birthday:

January 24


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Als Holistic Life Coach ( achtergrond Tantra en Sjamanisme) , Kundalini Yoga Business Coach en Energetisch Healer/Reader begeleid ik jou te leven vanuit liefde, lef en vitaliteit.


Wat is je website?

https://bewustincontact.nl


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Spiritualiteit betekent voor mij dat alles energie is en dat wetende je bewust in het leven staat met wat je doet, voelt zegt en dat alles met elkaar verbonden is. Bewust in contact met je ware zelf, de ander en de wereld om je heen. Bewust in contact met de Magie van energie en dat wonderen bestaan. Niets is voor niets.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

Als hooggevoelige vrouw groeide ik op in een gezin zonder moeder, daar begon mijn ontdekkingstocht naar mijn identiteit. Als een warrior ging ik het leven aan, maar raakte in een Burn Out en ben naar India gegaan. Toen begon mijn reis van buiten naar binnen via meditatie, yoga, dans....en vele workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedaan.


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Als Holistic Life Coach /Kundalini Yoga Business Coach en Energetisch Healer/Reader begeleid ik hooggevoelige vrouwen en mannen te leven vanuit liefde, lef en vitaliteit.


Mijn advies/quote aan anderen:

Kom Bewust in Contact met jezelf, de ander en de wereld om je heen en weet we zijn één !


Ingrid Kramer is now a member of Spiritueel Ondernemers Netwerk
Mar 8