Gender

Female


Location

Vollenhove, Overijssel


Birthday:

June 9


Met welke talenten wil je anderen van dienst zijn?

Rebalancing Lichaamswerk & Bewustzijn en Creatieve Werkvormen (particulier en zakelijk) MKB-coaching Coach-de-Coach Procesmanagement


Wat is je website?

http://www.menszijn.com


Wat betekent spiritualiteit voor jou?

Als mens hebben we de potentie ons ervan bewust te zijn dat we in oorsprong één zijn met alles wat is. In dit besef kunnen we vrij, onbekommerd, buitengewoon krachtig, creatief en ruimhartig zijn.


Hoe is dat inzicht gegroeid en wie/wat speelde daarbij een bijzondere rol?

De ervaring van eenheid, authentiek en autonoom kunnen zijn in verbinding (1+1=3)


Wat doe je met spiritualiteit in je werk?

Heb mijn eigen praktijk: Ontmoeting in MensZijn Rebalancing is het begrijpen, voelen en ervaren van je wezenlijke vrijheid als een organisch geheel: fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel.


Mijn advies/quote aan anderen:

Mijn wens en intentie voor ieder mens: stop met zoeken.. en voel en hervind wat er altijd al was


Irma Lok replied to Theo Buijsrogge's discussion Levensenergie meetbaar maken met de Bovis meter en... vitaal water!
"Ook ik heb onlangs kennis gemaakt en de ervaringen mogen delen met de Boviswaarde. Ik heb de energetische kwaliteit van het (drink)water laten onderzoeken en meten door Vortex Vitalis. De Ring of Harmony en geactiveerde krachtsymbolen doen nu hun go…"
Apr 9, 2012
Irma Lok left a comment on Coaches
"Dag Karien,
Ook ik ontvang graag meer informatie over je plan mbt de online-coaching. Naast de sessies in mijn praktijk doe ik ook al skype hart tot hart coaching.
Kijk voor meer info op www.menszijn.com
Email kan naar info@menszijn.com
Mijn dank!"
Apr 12, 2011
Irma Lok posted a discussion in Mededelingen van leden
Heb je vragen over je eigen ontwikkeling of over je mens zijn in het begeleiden van anderen? Ik nodig je uit vrij te spelen met bijenwas en het onderbewuste te onderzoeken. Je laat de was warm worden in je handen en laat het onderbewuste zijn gang g…
Mar 29, 2011
Irma Lok commented on anneke heidema's event annamaste
"Hallo, ik ben benieuwd hoe het is met de voorbereiding en status van het centrum.. mooi initiatief voor in het noorden!"
Mar 29, 2011
Irma Lok posted a discussion in Mededelingen van leden
Workshop in Zelfonderzoek - voor en door coaches De essentie van Zelfonderzoek in coaching is de ont-moeting met je cliënt in het 'Nu'. De cliënt kan zich bewust worden van alle ervaringen en bewegingen die er zijn. In deze verbindende manier van co…
Feb 2, 2011